Sulje silmät, hengitä syvään

Syvää hengitystä, kasvien inhimillistämistä ( eihän hassuja kasveja voi olla silittelemättä ), huokailua ja ihastelua.

Kävin taas eilen hakemassa mielenrauhaa lempipaikastani Kaisaniemen kasvitieteellisestä puutarhasta. Tuntui kesäiseltä, koska aurinko paistoi ja lämmitti ja monet kukat kukkivat täydessä loistossa.  Syksy vierellä, lehtiä siellä täällä.

Luonnosta löytyy täydellisimmät vastavärit.
Olisin ihan valmis muuttamaan lehtikuusien alle.

10 thoughts on “Sulje silmät, hengitä syvään

    • Anna: Kiitos! 🙂 Syksy on mun lempivuodenaika. Ainakin jos on kuivaa ja voi olla paljon ulkona, kirpeässä, kuulaassa ilmassa.

  1. Ah,silmä lepää näissä kuvissa. Kyllä syksy osaa olla kaunis. En ole koskaan käynyt tuolla kasvitieteellisessä puutarhassa,mutta voisi ottaa vaikka ensi kesäiseksi kohteeksi 🙂

    • Hietzu: Syksyllä on kyllä niin tunnelmallisen kaunista. Sun täytyy ehdottomasti mennä kesällä käymään! Tai no oikeastaan suosittelen mitä vuodenaikaa vaan, sillä tuolla on aina kaunista. Kivaa myös nähdä aina kuinka paikka muuttuu ja mikä milloinkin kukkii ja minkä väriseksi puut muuttuu.

  2. Oi miten kivoja kuvia, varsinkin tuo lehtikuusien siimeksestä otettu ja tuo missä kuvaajatar on kyykyssä kaiken keskellä 🙂 Näissä kuvissa näkyvä syksy saa hymyilemään, vaikka tuo ikkunasta näkyvä harmaan kalsea syksy meinaa viedä hymyn rippeetkin…

    • Leena: Kiitos! 🙂 Olisipa tämä syksy, jolloin hymyilyttäisi vain. Minä olen ollut hyvin ailahtelevalla tuulella, säästä riippumatta, mutta kyllä aurinkoinen syysilma saa aina onnelliseksi. Toivotaan niitä lisää ja paljon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s