Ihastuttavassa keittiössä

Yhdet lempi-ihmisistäni muuttivat juuri uuteen kotiin. Onnistuimme sopimaan  sopivan aamiaishetken, jos nyt pullan syömistä voi aamiaiseksi kutsua. Joimme liikaa vaniljasoijalattea ja venytimme ihanan aamun vielä ystävän loihtimaan lounaaseen asti. Rakastuin valoisaan keittiöön, jossa huonekorkeutta on neljä metriä ja ikkunasta näkyy punainen vaahtera ja kaunis sisäpiha.

Ihailen ystäväni värisilmää ja tinkimättömyyttä jokaisen asian ja esineen suhteen. Tästä kodista on mahdotonta löytää mitään tylsää tai ikävää. Jokainen asia on harkittu ja kaunis, mitä luultavimmin juuri siitä hammasharjasta lähtien. En tarkistanut.

17 thoughts on “Ihastuttavassa keittiössä

  1. Taas ihastuttavaa arkea ja kauniita kuvia. Korvapuusteja, ah! ❤ Vietitkö/tiesitkö että 4.10. oli kansallinen korvapuustipäivä? Minä en itse saanut aikaiseksi leivottua puusteja,mutta ostin kaupasta tuoreita korvapuusteja päivän kunniaksi. Tuore pulla ja kylmä maito on yksi ihanimmista yhdistelmistä mitä tiedän ❤

    • Hietzu: Kivaa, että tykkäsit! Hei, jes, mun nimipäivänä on siis myös korvapuustipäivä! Mainiota! 😀 Ja itseasiassa juuri tuolta päivältä nämä kuvat olikin. 🙂 Jatkossa aion sitten leipoa korvapuusteja aina nimpparinani, kiitos tästä!

  2. Tämä oli taas tätä blogisi parhautta. Ystävilläsi on ihania koteja, astioita ja muita esineitä. Tuohon kun pääsisikin, että kotona ei olisi näkyvillä yhtään rumaa asiaa.

    • Kiitos Johanna! Ja täytyy sanoa, että minustakin on ihanaa kuvata ystävien koteja, kun ne on niin kivoja! Omiin nurkkiin kyllästyy niin nopeasti ja tuottaa välillä vaikeuksia keksiä mitään uutta. Tajusin juuri että olen kirjoittanut tätä blogia jo neljä vuotta, joten onneksi ystävät antaa minun välillä kuvata heidänkin kotejaan. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s