Seinällä / On the wall

Tämä syksy jotenkin onnistui taas yllättämään minut pimeydellään. Tiesinhän minä sen, mutta silti tekisi mieli aamulla vain kääntää kylkeä sille, että verhot avatessa huone ei valaistu yhtään. Ei yhtään. Peijakas sentään tätä harmautta! Täytynee ottaa heti positiivinen sopeutumisasenne ja sallia itselle hitaammat liikkeet. Mielessä on valkoinen maalipurkki, kirkasvalolamppu ja muu lisävalaistus. Katsotaan mitä keksin. Nämä kuvat on otettu aamuna, kun aurinko hieman pilkotteli sisään.

 

Minulla on tapana iskeä tauluja seinälle niin, etten mieti korkeutta tai mitään muutakaan. Ripustan minne käsi osuu tai missä kohtaa seinää sattuu olemaan vanha naulan jälki tai epätasainen kohta.

Olen haalinut muotokuvakortteja. Viehättävät jotenkin kovasti. En pistä pahakseni jos niitä löytyy lisää.

 

Kortit: Elina Merenmies, Helene Schjärfbeck ja Heikki Marila.

Jos täällä on hiljaista se johtuu siitä, että allekirjoittanut punoo juonia syksyn varalle, kaivelee kamerajalustaa kaapista, lukee valaisevaa kirjallisuutta, kirmailee onnesta soikeana aurinkoisten päivien perässä silloin kun niitä on ja tunnelmoi kynttilän valossa kun sille päälle sattuu.

Mitäs teille kuuluu?

14 thoughts on “Seinällä / On the wall

 1. No ihan kuule sitä samaa, kamerajalustaa ja valaisevaa kirjallisuutta myöten 😀 Kirjoitin juuri itsekin punovani juonia tulevaisuuden varalle… vaikka oikeasti tulevaisuus on iiiiso kysymysmerkki. Mutta siinähän sen viehätys piilee; kaikki on tavallaan mahdollista, hihii!

  Odotan innolla, mitä teet kamerajalustan kanssa. Nähdäänkö lopputulos blogissa? Valoisia päiviä sinulle! 🙂

  Ps. sanomattakin on selvää, että pikkutaulut ovat ihanat.

  • Tyyne, huojentavaa että sinullakin samanmoisia aatoksia. Olen ihan varma, että tästä tulee tosi kiva syksy, kunhan vain saa jonkinlaisen järjestyksen päähän mistä aloittaa ja mitä tehdä ensin, sillä ajatuksia on jos jonkinlaisia. 🙂
   Toivon että jalustan käytön lopputuloksena on vähemmän kohisevia ja sinisenkeltaisia kuvia tulevaisuudessa. 😉
   Valoa sinnekin ja kiitos!

 2. Oi olen ihan myyty tuolle jalkalampulle! Se on överiydessään ihan järjettömän hieno 😀

  Tänne kuuluu graduvätystelyä, vaikka nyt pitäisi kyllä ryhdistäyty ä kun lupasin että ennen lauantaista hurvittelukeikkaa tyttöjen kanssa pitäisi saada jotain konkreettista aikaan että voi hupailla hyvällä omallatunnolla. Eli tämän kommentin kirjoittamisen jälkeen selain menee kiinni ja word-tiedosto auki. (Paitsi jos vähän teetä ensin…)

  • Hanna, samaa mieltä, että överihän tuo on, mutta aivan ihana! Ja on kuulemma kuulunut joskus jollekulle Mannerheimin kaverille. Hih, oiskohan sitten vaiko ei. 🙂
   Tsemppiä graduiluun! Voi mullakin olisi hommia tehtävänä, mutta miten onkin niin vaikeaa keskittyä. Ja hei ehdottomasti gradun kanssa teetä, eihän sitä nyt ilman voi vääntää! Paitsi varo papereita. Mun on aina pakko juoda kahvia tai teetä, kun teen kirjoitushommia. Äskenkin läikkyi teetä pöydälle ja kamera on tuossa vieressä… 🙂

 3. Minua harmaus ei ole vielä ahdistanut, mutta toisaalta en joudu nousemaankaan kukonlaulun aikaan.
  Meiltä löytyy samanlainen nojatuoli, mutta tumman vihertävän harmaana. Tykkään todella paljon sen muodosta ja varsinkin kapeista jaloista.
  Täällä mennään opiskelujen tahtiin, kevyesti parilla kurssilla, vaikka välillä tuottavatkin hommaa esseineen ja ryhmätöineen. Lentolippuja pitäisi alkaa varata ensi keväiseen Rooman matkaan, jonne taidehissan kurssimme sijoittuu 🙂

  • Hietzu, hyvä ettei harmaus ole haitannut! Ei minunkaan joka aamu ole tarvinnut onneksi aikaisin herätä, mutta silti on ollut hieman hankaluuksia saada asioita aikaiseksi. Onneksi silti ajatuksissa asiat menee eteenpäin, edes. 😉 Uskon kyllä, että se energiapuuskakin vielä tulee!
   Oi, Roomaan! Mahtavaa! Pääsispä mukaan!

  • Jutta, kivaa että pidät! Yllätyin itsekin innostuneeni tekemään jotain noin selkeää, mutta pieni koko jotenkin vaati sen ja halusin keskittyä pelkästään väreihin. 🙂

 4. Täällä on jo kirkasvalolammpu käytössä, vitamiinikuuri
  menossa ja marjarahkasmoothieaamiaiset aloitettu.
  Pirteitä syysaamuja!

 5. Nalle, loistavaa! Kuulostaa niin mainiolta, että jospa itsekin nyt vain koitan ottaa pirteämmän asenteen ja vitamiinit käyttöön! Kirkasvalolamppukin on ollut mietinnässä, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa, joka ei olisi liian iso ja hassu möhkäle. Pirteyttä sinnekin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s