17 thoughts on “Onni on

 1. Voi puutalot ja niiden pastellinen ihanuus! Mulla oli pienenä tuolla kujilla lempitalo, josta piti aina kulkea ohi. Ihmeelliseksi sen teki enkeli-mobile ikkunassa, sitä piti päästä aina katselemaan. Enää en kuitenkaan muista että millä kadulla se talo sijaitsi. Voi näitä hataria muistoja.

  Aurinkoa ja lämpöä tähän viikkoon!

  • Suvi, no niinpä. Joka kerta käyn kävelyllä ihastelemassa puutaloja ja oon niin tyytyväinen ja ylpeä, että ne on säilytetty. Huokailua vielä lapsuusmuistoillekin…juuri juttelin veljen kanssa kuinka leikittiin aina yhdessä metsässä, jossa oli valtava kivi ja eipä se kivi kovin isolta enää näytäkään. 🙂 Ehkä joskus käyt etsimässä sun lempitalon… 🙂
   Ihanaa viikkoa sinulle myös!

  • Hietzu: On kyllä ihastuttava, pieni kaupunki, jossa on niin rauhallista, että sitä on vaikea käsittää. Meillä on vielä lehtiä puissa, mutta jalkojenkin alla kahisee… 🙂

 2. Oo miten upeet kuvat! toi ruusulusikka kahvimukissa on niin symppis! aivan mahtavat värit näissä kuvissa. Ekassa kuvass on joku kirja, nää sun ottamat kuvat on kans ihan kirja kamaa.
  kotiseudulle on aina vähän ikävä 🙂

  • A kiss: Kotiseudulle todellakin on aina vähän ikävä. Lähinnä ikävöin sitä joutilaisuutta, rauhaa ja hassuja, tuttuja paikkoja. Ja tietty niitä rakkaita siellä. Kiitos ihanista sanoistasi!

  • Hani, arvaa ollaanko pelattu jo muutama peli paperilla ja värikynillä! 😉 Kohta koukuttaudun sun laittamaan linkkiin ja nään unta vaan väripalloista. Pus!

 3. Ihanaa! Täällä ollaan hekumoitu justiinsa samoista asioista, vaikka niitä puutaloja ei Turussa ole kauheasti säästettykään. Syysloma, joskin lyhytkin, tekee tosi hyvää!

  • Johanna: Oi, loistavaa! No onneksi silti jonkin verran. Ajelin Turun ohi muutamaan kertaan bussilla ohi ja vettä vaan satoi, mutta silti mietin, että onpas tunnelmallinen kaupunki ankeallakin ilmalla. Lomatunnelma saa harmaudenkin kivemmaksi. 😉

 4. Pikkukaupunki-estetiikkaa. Kävin nopealla (liian nopealla) pyrähdyksellä kotikaupungissasi, ehdottomasti joskus uudestaan.

  Tervetuloa muuten seuraamaan mun sisustuspainotteista blogia, seurasit taannoin edesmennyttä nodresscodes-blogiani. Jäi kuitenkin ikävä postata inspiraatiosisustuskuvia ja omia valokuvia, joten tässä sitä taas mennään!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s