Tunnelmaa Café Köketissä

Hei! Olen jo pitkään halunnut kertoa teille mitä puuhailen silloin, kun en maalaa työhuoneella, notku kotona villasukissa blogien äärellä tai huitele ystävien kanssa siellä sun täällä. No, häärin tiskin takana hurmaavassa kahvilassa nimeltä Café Köket! Hain kahvilaan töihin, koska halusin kokeilla jotain itselleni ihan uutta ja saada vastapainoa omalle taiteelliselle työlle. Onneksi hain ( ja pääsin ) juuri tähän kahvilaan, sillä Café Köket on mainio sekoitus asioita, joista pidän.

Huomaatte varmaan jo? Värikkäät astiat, rento sisustus, hyvä kahvi, smoothiet ja itse leivotut herkut. Kun tähän lisätään vielä taidenäyttelyt, tapahtumia, kuten jooga– ja kirpparibrunssit ja maailman suloisimmat työkaverit, niin se on siinä sitten. Kahvila, jossa on kiva notkua työpäivän ulkopuolellakin. ( Ainoa miinus on, että pullalakkoa on vaikea pitää. Voi, niin vaikea! )

Testasin ystävieni kanssa viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Köketin brunssin, joka oli runsas ja tosi hyvä, joten voin nyt lämpimästi suositella sitä teillekin!

Köketissä on myös ilmainen langaton netti, joten suosittelen työpisteen siirtämistä herkkupöytien ääreen. Kahvilaan voi marssia joko oma kone kainalossa tai lainata kahvilan konetta.

Tällä hetkellä Köketissä on esillä Jussi Hellstenin hieno valokuvanäyttely Helsinki365 – A year in photos. Näyttelyyn ehtii tutustua vuoden loppuun asti.

Laittakaahan kahvilan nimi to see-listalle ja tulkaa moikkaamaan, jos liikutte lähistöllä!

Café Köket, Aleksanterinkatu 16, Senaatintorin liepeillä.

12 thoughts on “Tunnelmaa Café Köketissä

    • Sanna, kivaa että löysit! Toivotaan, että ihmiset huomaavat että löytyy vielä kahviloita Aleksin toisestakin päästä. Tervetuloa uudelleen!

    • LittleB: Voin kertoa, että nuo herkut on aikamoisen hyviä! Joo, laita listalle! Siitä on sitten helppo myös pujahtaa Kruununhakaan ihaniin kivijalkaliikkeisiin. 🙂

  1. Eikäää, näyttää ihanalta! Pitääkin ehkä poiketa tuolla joku päivä 🙂

    (Ja uusimpaan postaukseen kommenttina; teille tulee varmaan niin ihana sisustus uuteen kotiin :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s