Hiljalleen

Hei te siellä ja kiitos paljon ihanista kommenteistanne ja onnitteluista! Hyvin väsynyt tyttö toivottelee terveisiä uudesta kodista! Kylläpä muutto ottaa koville, vaikka totesinkin heti sen jälkeen, että menipä kivuttomasti. Seuraavana aamuna heräsin kuitenkin maailmanluokan päänsärkyyn, hartioiden jumitukseen ja pohjetukokseen ( keksin tuon sanan itse ). Voi huono kunto sentään.

Nyt on kuitenkin ihanaa olla täällä uudessa kodissa. Tavarat ja huonekalut eivät ole vielä löytäneet oikeita paikkoja ja suurin osa majailee vielä lattialla. Keittiöstä kuuluu poran ääni, kun mies kiinnittelee parhaillaan hyllyjä seinään. Pyykkivuoret odottavat pesukoneen asennusta ja töissäkin pitäisi käydä kaikki illat. Hiljalleen hyvä tulee, siis.

Emme ole hankkineet uuteen kotiin mitään uutta, mutta kummasti sitä huomaa tarvitsevansa kaikkea, koska tämä koti asettaa erilaiset tarpeet. Valjastin poikaystävän kirjahyllyn uuteen käyttöön astiakaappina, joten kirjaongelma tulisi ratkaista jollain tapaa. Kaipaan myös kipeästi neuvoja, miten olette ratkaisseet kivalla tavalla työpisteen? Työpiste käsittää meillä valtavan kokoisen tietokoneen monitorin ja kaikenlaista johtoa ja laatikkoa. Tarvitsemme siis tietokonepöydän ja työtuolin. Jos joku vinkkaa työtuolin, joka ei näytä rumalta, eikä maksaisi miljoonaa, niin voi pojat!

Poikaystävän televisio on sitten vielä isompi kapistus ja ajattelin vain leikkiä, että se on iso musta taulu, huoh. Mutta minkä päälle sen laittaisi? Saa lähettää inspiraatiokuvia osoitteeseen cosyhomeblogi@gmail.com tai kommenttiboksiin. 😉 Kumma muuten, että sisustusblogeissa ei koskaan näy kuvia telkkareista ja tietokoneista. Allekirjoittanut ei tosin ole omistanutkaan televisiota ja kirjoittelee blogia vuosia vanhalla läppärillä.

Haluaisin muuten blogilomalle. Se ei tarkoittaisi lomaa blogeista, vaan lomaa sille, että ehtisin lukea teidän blogeja ja kerätä inspiraatiota! Kauhea ikävä tänne. Viime päivinä pelkkä koneen avaaminen vaan on tuottanut kipua silmissä. Pientä univelkaa havaittavissa.

Hei ihanaa viikkoa teille ja lupaan palailla pian!

24 thoughts on “Hiljalleen

 1. Sellainen pieni lisävaatimus, että työtuolissa pitää sitten olla käsinojat (plussaa myös säätömahdollisuuksista, mutta tuolista riippuen niitä ei välttämättä tarvita)! 🙂

 2. Joo, ei mitään kiirettä laitoin kanssa, hiljaa hyvää tulee ja tavarat varmasti löytävät paikkansa. Sehän on se ihanin vaihe (mun mielestä ainaski). Tilaa teillä ainakin tuntuu olevan! Onko kuinka iso asunto, kun kuvissa näkyy useampia huoneita ja avaruutta? 🙂

  Meillä isohko, mustaraaminen taulutöllö on maastoutunut kohtuullisen hyvin olohuoneessa mustaan seinään (pultattu siis kiinni seinään). Pikkukuva tuolla joukossa:

  http://divaaniblogit.fi/dotsandstripes/2012/10/21/siivottu-tupa-ja-nolla-menoa/

  Työtuolina on kirppikseltä löytynyt ruotsalainen retrotuoli. Ylös-alas säätöä ei ole, mutta sentään pyörii. Nostan korkeuttani littanalla tyynyllä pehvan alla ja mies puolestaan heivaa tyynyn aina sivuun 🙂 Työtuolin etsiminen ON vaikeaa..

  • Tiinakaisa, niinpä, täytyy antaa aikaa. Mihinkäs tässä kiire. Tuleepa harkittuakin kunnolla. Hyvin näyttää naamioituvan teillä tv, sulautuu joukkoon. Meillä tv majailee nyt lattialla, niin kauan kunnes keksitään ratkaisu. 🙂 Jokin tuollainen matala taso on ehkä harkinnassa täälläkin. Työtuolin etsintä taitaa ottaa aikaa…
   Joo, nyt on ensimmäistä kertaa tilaa! Tuntuu aivan ihanalta kaikkien pienten yksiöiden jälkeen. Mulla ei oo koskaan ollut erillistä makuuhuonetta. 🙂 Asunto on 88 neliötä, huikeaa siis minulle!

 3. Työtuoliongelma täälläkin, nyt on käytössä 50-luvun pehmustettu retrotuoli, joka on kuitenkin liian matala pöytään nähden. Kuitenkaan en varsinaisesti himoitse sellaista rumaa säädettävää möhkälettä. Mutta se on hei totta, että teeveitä ja tietokoneita (paitsi kannettavia) ei juuri näytetä blogeissa- kai ne ovat jollain tapaa inhorealistisia! Mäpä pidän mielessä ja kuvaan jossain vaiheessa ne.

  Ja ihania muuttokuvia- muistuu noin vuoden takainen muutto kirjakasoineen.

  • J, Joo, kuvaa ihmeessä teidän ratkaisut, ois kiinnostavaa! Voi möhkäle sentään tosiaan niitä työtuoleja. Kunhan on aikaa, niin täytyy alkaa tosissaan etsimään sopivia vaihtoehtoja….

 4. Näyttää jo nyt kivalta.
  Meillä on Ikean Patrik työtuoleja 2 kappaletta ja vaikka keräävät kovasti hiuksia, tykkään ulkomuodosta ja istuinmukavuudesta.
  Paras olisi tietysti sähköisesti nouseva työpöytä ja siihen mukautuva työjakkara, jossa vatsalihakset joutuu jumpalle.
  Kirppariltakin voi löytyä jokin napakymppi.
  Onnea uuteen kotiin ja toivottavasti pohjetukos hellittää pian.

  • Sarp, kiitos! Ei hullumpia nuo Patrikit. Vois käydä koeistumassa. Se oiskin huippua, jos kirpparilta löytyisi joku täydellisen hieno antiikkituoli. Saattaa olla mahdottomuus, mutta täytyy pitää silmät auki ja ehkä käydä huutonetissäkin tiiramassa….

 5. Asunto näyttää niin ihanalta!!! Siitä tulee ihan varmaan hieno, sähkävempainten kerakin! mutta mä tiedän mikä harmitus niiden sisustukseen sovittaminen on….meillä on vielä teeveelle PAKKO OLLA (MUKA?) 4!!!!! hemmetin kaijutinta, jotka oltava sijoitettuna oikein…(se joku kotiteatterisysteemi, mikä rakkaan mieheni mukana tuli). Aika riesa. Ei ollenkaan nättiä! :/
  Tietsikkana on onneks vaan läppäri, ja työpisteenä vanha pöytä ja vanha puutuoli, eikä ergonimiasta tietoakaan, tosin ei me tehdä mitään sellaista “työtä” tässä että vaatimukset olis kovin suuret.

  eli olipa apua :)))

  • Heidi, kiitos! 🙂 Apua, neljä kaiutinta…ymmärrän tuskasi! Mulla on kanssa vaan läppäri ja millon mikäkin “työpiste”, mutta toinen tarvitsee kunnollisen työskentelytilan, joten täytyy koittaa löytää sopivat kalusteet…

 6. Onpa hauskan värinen lattia! Meillä on kans työpiste ja erityisesti -tuoliongelma. Ollaan oltu ilman työtuolia hmm hmm yli vuosi. Keittiön tuoli on vaan aina siirretty pienen työpöydän ääreen. Miks niiden tuolien pittää olla niin rumia? Hupaisaa on, että työpiste sijaitsee tällä hetkellä vaatehuoneessa, koska muualla ei ole tilaa. 😀

  Ja haha, telkkari taas… Meillä on kunnon harmaa kuvaputkilaatikko. 🙂 Hankittiin itse asiassa vastikään uusi tv-taso, ja sen päällä tuo telkkarireppanakin näyttää melkein kivalta. Otin kuvankin, pitääpä julkaista blogissa.

  • Hosuli, lattia oli ennen mintunvihreä! 😀 Mua vähän harmitti, että se oli maalattu harmaaksi, mutta toisaalta tykkään kyllä siitä nytkin ja voi olla että sopii helpommin kaiken kanssa. Oho, no teillä on tilava vaatehuone, mahtavaa!
   Kuvaa ihmeessä tv-taso, kiinnostais!

 7. Toinen mitä olen huomannut sisustusblogeissa, että aina kun esitellään kauniita työpisteitä, niissä ei ikinä ole ergonomista työtuolia. Aina joku muovinen, käsinojaton Eames-tuoli, joka kyllä näyttää hyvältä. Ehkä niissä on tarkoitus vain hetkinen istahtaa ja bloggata…

 8. Näyttääpä ihanalta teidän uusi koti! Me etsittiin kunnollista työtuolia pieni ikuisuus, kunnes ostettiin BoConceptilta vihdoin Ferrara-tuoli (http://www.boconcept.fi/tyopoydat—tuolit.aspx?ID=84541&imageid=1659), johon olen kyllä ollut ihan tyytyväinen. Se on ainakin omasta mielestäni hyvä istua sekä siedettävän näköinen – ja irrotettavat käsinojatkin on!

  Kumma juttu muuten, että kaikkia muita mielettömän hienoja tuoleja kyllä löytyisi enemmän kuin kotiin mahtuu, mutta yhden siedettävän näköisen, kohtuuhintaisen ja ergonomisen työtuolin metsästäminen kävi melkeinpä työstä.

 9. Kira: Kiitos! Hauska sattuma, että juuri eilen käveltiin BoConceptin ohi ja poikettiin pikaisesti sisään. Kaikkea ihanaa olisi ollut, muttei tajuttu katsoa työtuoleja. Poimittiin kuitenkin lehti, josta bongasin tuon saman tuolin. 🙂 Valkoisena olisi vielä kivempi, mutta pelkäänpä ettei kauan olisi valkoinen, jos tummilla farkuilla istuskelee. On tuo mustakin kyllä minusta ehdottomasti työtuoleista kivoin tähän mennessä. Kiva kuulla, että teillä hyviä kokemuksia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s