Keittiön värit

Kaivoin jalustan esiin ja koitin kuvata kotia hämäryydestä huolimatta. Keittiön väriläiskät syntyvät arkisista asioista, joiden on syytä olla nättejä, kun niitä joutuu päivästä toiseen tuijottelemaan. Tiskirättiepisodista viisastuneena rätit ovat vaihtuneet Kiertin pestäviin rätteihin. Keittiöliinoja tulee ehkä hamstrattua yli tarpeiden, mutta kun niitä on niin vaikea vastustaa ja ovat kovassa käytössä sekä astioiden kuivaamisessa, käsien pesussa, että leivontaliinoina.

Sinä päivänä, kun aurinko paistaa sisään ikkunoista, eikä tarvitse koittaa muokata keltaisia kuvia siedettäviksi, hihkun ilosta!

8 thoughts on “Keittiön värit

 1. Voi kun nuo Kiertin liinat ovat sieviä! En oo uskaltanu ostaa noin vaaleita, kun oon ajatellu että ne muuttuu likaisen värisiksi, mutta pesussa ilmeisesti puhdistuvat hyvin?

  Sievä keittiö muutenkin. Valkoinen se vaan toimii, korostaa muita värejä niin kivasti.

  • Hosuli: Ne on kyllä tosi kivoja, harmi ettei niitä tarvii määräänsä enempää. 🙂 Muuten voisi ostaa kaikki värit!
   Noissa räteissä on mun mielestä kätevää, että toinen puoli on yksvärinen, joten yleenä pyyhin just sillä puolella, koska siinä ei näy lika niin hyvin kuin kuviollisessa, joka on yleensä se vaaleempi puoli. Joten puhdistuu ihan hyvin vaaleemmatkin rätit. 🙂
   Ja kiitos!

 2. Söpö keittiö!

  Kiertin rätit ovat kyllä ihania kaikin puolin. Ja keittiöliinoja ei voi olla liikaa… niin ainakin väitän itselleni aina kun löydän jonkun ihanan, joka on “pakko saada”.

 3. Jaan saman fetissin keittiöliinoihin. :] Ja meillä on turkanen tiskikone, joten jää melko vähälle käytölle, mutta ihania ovat silti.

  Ja voi että odotan valoa takaisin myös… Kevät tule jo. Kauniita kuvia vähäisestä valosta huolimatta.

  • Kaisa: Liikaa ihania keittiöliinoja, eihän niitä voi olla hamstraamatta!
   Kiitos, kiva jos kuvia kestää katsella. En yhtään jaksais käyttää jalustaa, mutta pakko vielä hetken. Kevättä kohti!

 4. Ihana väripilkut! Meilläkin on muutama Kiertin rätti, mutta nyt ole aivan ihastunut Musta5101-rätteihin. Ne ovat ihanan ohuita, kuivuvat nopeasti ja niissä on todella hyvä imukyky. Hamstraan niitä meille jatkossa. Valitetavasti niistä ei juuri väripilkuiksi ole, mutta tyyliä löytyy. 🙂

  • Arietta: Kiitos! Apua, uusia rättejä! 😀 No, mutta noihan on stylet, toimii mainiosti varsinkin pelkistetyssä kodissa. Kiitos hyvästä vinkistä! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s