Aamiainen Johan & Nyströmillä

Alkaa näyttää uhkaavasti siltä, että postaan vain sunnuntaisin ja silloinkin ainoastaan kivoista kahviloista. Ehkä aloitan uuden uran sunnuntaikahvila-kolumnistina. Tämän päivän kohokohta oli raikas aamukävely Johan & Nyströmille nauttimaan aamupalaa ( oi kiitoskiitoskiitos, että olette avanneet kahvilan uudestaan! ). Tästä tulee luultavasti vakkaripaikkamme, sillä muita ei ole lähellä auki sunnuntaisin. Johan & Nyström tarjoaa todella hyvää, laadukasta kahvia ja teetä, herkkuja myös raakaversioina ja ihanaa, ystävällistä palvelua. Viihdyimme niin pitkään, että ehdin selata kaikki sisustus-ja muotilehdet, juoda kahta sorttia kahvia ja häiriköidä seuralaisen lehdenlukua ja artikkeliin keskittymistä siinä määrin, että minun huomautettiin olevan harvinaisen sosiaalinen lehdenlukija.

Johan & Nyströmillä kannattaa käydä siksi, että siellä tapaa kivoja ihmisiä, saa hillittömän kodinlaittovimman ihanasta sisustuksesta ja voi nauttia kauniista Katajanokan maisemista ja kiireettömyydestä.

Ja taas uusi osoite muistiin kalentereihinne: Johan & Nyström, Kanavaranta 7 c, Helsinki.

 

12 thoughts on “Aamiainen Johan & Nyströmillä

 1. Ollappa vielä lapseton pariskunta…
  Nauttikaa te jotka voitte täysin siemauksin.
  Mutta onpa kivannäköinen paikka,
  pitää luoda itselle tuollainen “kotikahvila” tähän elämänvaiheeseen.

  • Heidi, essonbaarihan on eksoottinen. 😀 Perustaisipa joku sinnekin kahvilan, luulisi olevan taattu menestys, kun ei olisi kilpailijoita…?

 2. Komppaan Sarpia; lapseton jos vallan ois, kahvilaelämyksiä rikkaampi olla vois. (Ei mutta tuohan on niin tilavan näköinen paikka että kyllä sinne yhdet pienet kärryt mahtuu… ja pari letkeästi lojuvaa aikuista.) Kiitos jälleen kahvilasuosituksesta 🙂

 3. Kiitos Minttu haasteesta! Pelkään pahoin, että en ehdi vastaamaan siihen hetkeen, sillä blogin päivittäminenkin tuottaa juuri vaikeuksia, mutta katsotaan! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s