Juhlat olohuoneessa

Olohuoneessamme on tätä nykyä iloinen karnevaalitunnelma. Huone näyttää kohta enemmän lastenhuoneelta kuin olohuoneelta. Otsikko viittaa isoon maalaukseeni nimeltä Juhlat. Maalaus oli pitkän aikaa asiakkaalla, joka kuitenkin jäi lopulta vielä harkitsemaan kauppaa. Me sitten kuljetimme työn iloisesti kävellen kaupungin läpi kotiin, ja nyt se täyttää puolet seinästä. Tämän oli tarkoitus olla vain väliaikainen sijoitus ennen työhuonetta, mutta nyt en ehkä maltakaan luopua hetkeen maalauksista ja kaikesta tästä väri-ilotulituksesta. Näette myöhemmin miltä teos näyttää seinällä, sillä nämä kuvat on otettu kuukauden takaa ja järjestyskin on ehtinyt muuttua muutamaan kertaan.

Pienet maalaukset ovat näyttelystäni A match made in heaven.

 

Advertisements

11 thoughts on “Juhlat olohuoneessa

  1. Hei mistäs nuo seinän näkymättömät kirjatelineet olivatkaan? Olen nähnyt niitä monessa paikassa, mutta nyt kun olisin ostamassa niitä, pää hakkaa tyhjää.

  2. No nythän mä vasta hokasin, että nuo teokset jatkuu tuonne sivuille. Olen näitä aiemminkin kehunut ja tykkään tosi paljon edelleen. Hienosti tuon kakluunin mutaväri käy noihin taideteoksiin.

    Hyvää Ystävänpäivää!

  3. Pingback: Valoisa olohuone | Cosy Home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s