Appartements

Niisks. Tulin sitten heti kipeäksi, kun koitti vapaapäivät töistä, joten eilinen päivä meni niistäen, nukkuen ja Girls-sarjaa katsoen. Sama näyttää jatkuvan tänäänkin, mutta aion kyllä käydä hieman aurinkoa ihailemassa. Olen koukuttunut näihin värikkäisiin Édition Paumesin kirjoihin, joista kiinnostavimpia keräilen vähitellen. On siis jotain kivaa aktiviteettia kotioleiluun. Seuraavaksi kutkuttaa hankkia Paris Creative Couples. Selailen noita ihan viikottain ja aina löytyy uusia, kiinnostavia yksityiskohtia. Oletteko tutustuneet näihin? Kurkatkaa joskus kirjakaupassa.

7 thoughts on “Appartements

  1. Taitaapa olla eka kerta kun kommentoin. Ostelen noita aina Helsingin-reissuillani, ovat söpöjä ja inspiroivia. Tosin mietin välillä oikeutusta hamstraamishimolleni, löytyyhän netistäkin samantyyppisiä kuvia vaikka kuinka. Toisaalta, noita on helppo selailla kaffepöydässä.

    Teilläkin on inspiroiva ja kaunis koti, muuten!

    • Noo, onpa kiva kun kommentoit! Totta, että netistä löytyy mitä vaan, mutta se aiheuttaa minulle usein ähkyn ja keskittymisvaikeuksia. 😀 Siksi on ihanaa uppoutua nojatuoliin ja pitää kädessä kirjaa, joihin aina palaa.

      Hei,kiitos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s