Tarjoiluvaunu

tarjoiluvaunu

Jotain punaista, johon voi laskea teekupposen ja kirjoja, valloitti sydämeni muutama viikko sitten lempiliikkeeni ikkunassa ja ystävänpäivänä se löytyi yllätyksekseni meidän olohuoneesta. Kumpaakin punaiseen tottumatonta väri aluksi hieman oudoksutti, mutta näin sievässä muodossa sitä oli vaikea vastustaa. Väri taittuu päivänvalossa vadelmanpunaiseen ja on kieltämättä piristävää vaihtelua kaltaiselleni pastellihamsterille.

tarjoiluvaunu3

tarjoiluvaunu4

tarjoiluvaunu1

Ja hei, tervetuloa uudistuneelle Divaaniblogit-sivustolle! Kivaa saada selkeyttä ja vaihtelua ulkoasuun. Ihan piti ottaa itseäkin niskasta kiinni ja askarrella uusi banneri sen kunniaksi!

14 thoughts on “Tarjoiluvaunu

 1. Vau, vadelmanpunainenhan on herkku! Näytin poikakaverillekin, jota yritän saada vähän innostumaan sisustamisesta muutenkin kuin vain puunvärisessä mökkeilyhengessä. “Joo, ihan kiva… Mutta eikö tuo vino kasvi ole vaarallinen?” 😀 Keskitytään olennaiseen, osa I.

  Bannerikin on kivan värinen, tuli mieleen nonparellit.

  • Tiia, hihih, se on hyvin olennaista! 😀 Totta, että tuo pullojukka ei meinaa haluta pysyä ruukussa. Jonain päivänä varmaan rojahtaa. Jes, nonparellit on hyvä mielikuva! Kiitos!

  • Kkiira, oli kyllä ihana ylläri! Vaikka yhdessä oltiinkin tuota katsottu, niin oli hauskaa, että se löytyikin kotoa. 🙂 Nyt suorempaa vihjailua kehiin! 😉

 2. raikas ja freesi uusi ilme, sekä tässä sun blogissa että sivustolla muutenkin.
  toi on tyylikkään linjakas vaunu- mulla tulee tuosta väristä mieleen mehujää jostain 90-luvun tienoilta jossa oli valkea pupu kannessa-oisko ollu roger rabbit (?) se oli vähän samanvärinen mehujää.. hyvä väri- sopivasti erilainen ja silti sopii pastellijuttuihin. tommonen ikkunanurkkaus on niin parasta.

  • A kiss, kiva kuulla! Hei, mäkin muistan Roger rabbit-mehujäät! En kyllä ois muistanu, ennen kuin mainitsit. Kivaa palautella lapsuusjuttuja mieleen! 🙂

  • Nalle, kiitos! Juu, kukkakärrynäkin ois mainio. Ja keittiössäkin ajattelin kokeilla joskus, kun kaipaa vaihtelua. Hauskaa viikonloppua!

  • Johanna, mun lempiliike on Olkkari Mariankadulla. Siellä on vaikka mitä ihanaa ja valikoima vaihtelee tiuhaan, ainakin huonekalujen osalta. 🙂

 3. Linda, kiitos! Lasit ostin Johan & Nyström-kahvilasta, mutta uskoisin, että niitä saa muualtakin. En kyllä muista lasien nimeä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s