Työpöytä

desk

Kaipasin kovasti paikkaa koneelleni, joka jaksaa vielä hitaasti raksuttaa monien vuosien jälkeen. Miehellä on makuuhuoneen yhteydessä oma työpisteensä, jota usein lainaan, mutta tarvitsin myös oman. Järjestin pienen työpöydän irtojaloista ja työhuoneelta löytyneestä puulevystä. Ei ehkä ergonomisin työpiste, mutta voittaa sohvamakoilun ja lattialla istumisen.

tyopoyta

tyopoyta1

 

 

16 thoughts on “Työpöytä

  1. kiva pöytä! tolleen sitä voi itse tehdä melkein mitä vaan. sulla on tosi raikkaan oloisia nää kuvat aina- olen alkanu vähän karsimaan tavaraa ympäriltä, kun tajusin että se on yksi juttu siinä raikkaan oloisessa fiiliksessä 🙂 sulla on ympäri vuoden tosi keväisiä nää kuvat 🙂

    • A kiss, voi kiitos! Oon iloinen, jos onnistun tuomaan keväistä fiilistä ympäri vuoden! Johtunee varmaan mun suuresta rakkaudesta pastelliväreihin. 🙂 Tulee kyllä hyvä olo, kun karsii tavaraa ympäriltä. Jotenkin helpompi hengittää. Voihan niitä aina vaihdella ja ottaa esille myöhemmin. Tuntuvat taas uusilta, kun ovat hetken poissa näkyvistä. 🙂 Aivan mahtava auringonpaiste muuten nyt täällä!

    • Outi, jalat ovat Ikeasta, joten ei ole itse tuunailtu. Ajateltiin niitä keittöön, pöytälevyn päälle, mutta se projekti on vielä kesken. Kivaa viikoloppua!

  2. Näppärä pöytä! Ihan eri tavalla tulevat nuo Ikean pöydänjalatkin esiin, kun pöytälevy on passelisti mitoitettu eikä reunoilta yli, niin kuin yleensä näkee. Tykkään, taas. 🙂

    • Pirita, kiva kuulla! Tuo puulevy oli niin pieni, kuten myös tila, johon pöytä tuli, että jäi sitten minipöydäksi. Mutta totta, että tulee ihan hauskannäköinen, kun jalat näkyy kunnolla. 🙂 Kiitos sinulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s