Makuuhuoneen kollaasi

cards

bed

Siivouspäivä, pyykkipäivä, maalauspäivä, kuntoilupäivä ja muista ostaa vessapaperia ja henkareita-päivä. Olen aivan tavattoman iloinen siitä, että meidän talossa on pyykkitupa ( ja kuivausrumpu!! ), johon mahtuu jättikassillinen pyykkiä kerralla. Mainio asia ihmisille, jotka kerryttävät pyykkiä kuukausien ajan niin paljon, että sitä tursuaa kaikkialta. Sitten jonain päivänä pyykätään kaikki kerralla, niin että koko asunto on täynnä liinavaatteita. Lakanoita roikkuu kaikkien ovien päällä, tuolien karmeilla on pyyhkeitä, kuivausteline täyttää puoli huonetta. Kas silleen se menee. Oi onnea, etten asu enää kahdenkymmenen neliön kämpässä!

En tiedä miksi selitän pyykeistä, kun oli tarkoitus kertoa pikkuhiljaa syntyvästä kollaasista makuuhuoneen seinällä. Seinä on ollut pitkään tyhjä ja jonkin aikaa siinä oli E:n ottama iso, mustavalkoinen valokuva, mutta kaipasin taas värejä ja kortit taas kaipasivat näkyville. Ripustin myös keittiössä roikkuneen lampun naulalla seinälle. Todistetusti tehokkaampi lukuvalo!

Kortit ylhäältä vasemmalta: Hazel Walker, roskiksesta löytämäni kuva, Maya Hayuk, Keskellä: Ilari Hautamäki, kehyksissä Berliinistä taiteilijalta Ku ostamani teos lahjaksi E:lle, Patti Smith-kortti, Panu Ollikainen, Pilkkukortti näyttelystä Berliinissä.

4 thoughts on “Makuuhuoneen kollaasi

 1. Kuulostaa samanlaiselta kuin meidäna asunnon pyykkipäivä. Pyykkiä kertyy ja kertyy kunnes ne yksi päivä roudataan alakerran pyykkitupaan ja pidetään yksi kunnon pyykkipäivä kerralla. Onneksi siellä on myös ihanan iso kuivaushuone, jotta kaikki saa kuivaksi yhdellä kertaa.
  Herttainen pieni kollaasi!
  Nyt valmistautumaan arkkitehtuuriluennolle –>

 2. Hietzu, kummallista kun se onkin niin hankalaa pestä niitä ajoissa. Mutta toisaalta kivempi yksi pyykkipäivä harvoin, kuin monta usein. 🙂 Hyvä, että teillä on kuivaushuone!
  Ikävä välillä kouluaikoja ja luentoja, usko tai älä!

 3. Pyykkipäivit on parhaita, kun koko kämppä tuoksuu raikkaalle pyykille. Ja etenkin kun huuhteluaine on vaniljan tuoksuista!
  OIh, ja tuossa hyvä esimerkki siitä ettei kollaasin tarvitse olla kovinkaan suuri näyttääkseen hyvältä!

 4. Lusikka, tarvitsen siis vaniljantuoksuista pesuainetta! Vaniljasokeria laitan kyllä imuriin teelusikallisen kun vaihdan pölypussin. Suosittelen, leviää hyvä tuoksu huoneeseen ja imurointikin on hauskempaa. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s