Aamun valo

bedroom-in-the-morning

bedroom-in-the-morning1

Ja tähän tulisi taas hehkutusta siitä, kuinka ihanaa on herätä valoon ja kuinka kauniita kuvioita se muodostaa seinälle. No kun tätä auringonvalon tuomaa onnentunnetta nyt vaan ei voi ylistää liikaa!

Kollaasikokoelmakin on heti karttunut, sillä löysin pienestä design-putiikista nimeltä Toisto hienoja bauhaus-kortteja ( nuo kolme mustavalkoista ja tuon pastellisen ).

10 thoughts on “Aamun valo

 1. Eka kuva on aivan mahtavan makee aamukuva! Yhtäaikaa tyylikäs, kotoisa ja raikas 🙂 Pidän niin paljon tosta sun boheemista tyylikkyydestä. Mä inspiroiduin taas noista sun maalauksista-kurkin aiempia postauksia.. joskus vielä hankin semmoisen. silloin on kestovaloa seinällä 🙂
  mukavaa alkavaa viikonloppua!

  • A kiss, kiitos, hauskaa että pidät! Minua viehätti kuvassa kanssa rentous, pieni sekamelska ja valo. Voi ois niin suuri ilo ja kunnia, jos joku teos joskus muuttaisi sun luo asumaan! Ehkä tulevaisuudessa niin onkin. 🙂 Ihanaa viikonloppua!

  • Hietzu, samaa mieltä! Onhan tää nyt aivan mahtavaa! Tekee mieli vain sulkea silmät ja jäädä aurinkoon, mutta kun on vaan niin himskatin kylmä vielä. 🙂

 2. Joo, lisää valoa! Ei minusta ole mikään ihme, että kevätpäivänseisauksen jälkeen me mennään vähän sekaisin; puolen vuoden totaalipimeyden jälkeen meillä on minusta oikeus vaikka ottaa kaikki vaatteet pois Keskuskadulla ja julistaa aurinko jumaluudeksi. Aivotutkimus olisi varmaan samaa mieltä.

  Ps. Saanko kysyä, onko peili menossa ripustukseen? Oma peilini on nojannut kohta vuoden verran seinään ja alan epäillä, mitä olen oikein tekemässä sen kanssa.

  parhain,

  Elina

 3. Elina, aivotutkimuksesta viis ja mennään vaan kadulle aurinkoa palvomaan! Mä ainakin rasittavuuteen asti hoen ulkona “ihana aurinkoihanaaurinkoihana aurinko, siis niin ihanaa tää aurinko”.
  Peili ei mene seinälle, koska se on niin painava, etten jaksa vaivautua poraamaan seinään reikiä. Ja oikeastaan se on muuttanut paikkaa niin monta kertaa, että en tiedä vielä mihin jää. Oikeastaan pidän siitä lattialla. Ehkäpä säkin annat peilin vaan nojailla…
  AURINKOISTA viikonloppua! 🙂

 4. Moikka Anna! En itseasiassa yhtään muista mistä tuo on peräisin. Se on ollut jonkin vanhan valaisimen lamppu, josta sen oon irroittanut. Eli helposti tehtävissä, jos vain löytyy ylimääräinen, käyttämätön valaisin! 🙂 Ja esim. Clas Ohlson myy kivoja, erivärisiä johtoja ja lamppuja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s