Nojatuolit

aulis-leinonen1

Aurinko paistaa aamuisin kirkkaasti olkkariin, joten siirryin aamiaistamaan ikkunan alle. Mukavampaa heräillä hiljalleen valossa, kuin pimeässä keittiössä. Ernon lomaillessa istuin tyytyväisenä ainoassa nojatuolissani, mutta kun mies palasi kotiin huomasin, että lattialla istuminen näin kolmenkympin ylittäneenä ei nääs ole pidemmän päälle kivaa. Tarvitsimme siis toisen tuolin.

aulis-leinonen2

kasvit

nojatuolit

Kolusimme kaikki lähialueen putiikit ja kirpparit, mutta koska sopivia ei löytynyt, keksimme lähteä kokeilemaan Jätkäsaaressa sijaitsevaa Vintage Design Marketia. Sieltäpä sitten löytyikin nämä suomalaiset Aulis Leinosen suunnittelemat tammukka-tuolit ( ? ) hyväkuntoisina ja edullisina. Ja on mainiot istua!

11 thoughts on “Nojatuolit

  1. Näät on kyllä hyvännäköiset ja kuntosetkin näin kuvasta katsottuna. Kiva tossa on aamukahveja juoda. 😉

    Minä täällä hoen joka päivä ‘paista aurinko, paista lisää, tule kesä ja lämmin, sulata nuo metrien lumikinokset jne…’ heh. Nojoo. Kivaa alkanutta viikkoa teil ja sitä aurinkoa.

    • Helinä, joo, kivaa, ettei noille tarvitse tehdä mitään kunnostusoperaatioita. Täällä hoetaan samaa ja välillä muristaan. Odotan että pääsisin pesemään ikkunoita, mutta ei vielä uskalla. Kivaa viikkoa sulle myös!

  2. Hienot! Varmaan aika lailla ikuiset – jos kangas joskus kuluu hiuti, tuolit voi verhoilla uudestaan. 🙂 Samaa ei voi sanoa Ikea-huonekaluista…

  3. nomutta näähän on mainiot tuolit 🙂 noissa on varmaan tuo puuosa silleen ihanasti hioutunutta ja sileää. ja miten hyvä muotoilu jos itsekin haluaa joskus verhoilla tai laittaa vetoketjullisen hupun noihin ni tosi käyttäjäystävällinen muoto kangasosien kohdalla! Aurinkomaa löytyy teidän erkkeriltä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s