Lauantaiaamiainen

lauantai-aamiainen5

Päätin jo alkuviikosta, että aion olla iloinen tulevasta vesisateesta. Hus lumet ja hiekkapöly! Tänään sitten heräsinkin tyytyväisenä sateen ropinaan. Avasin ikkunan ja hengittelin raikasta sadeilmaa ( pannarin kuvat silmissäni ). Pitihän niitä kohubanskupannareita tietenkin kokeilla! Kuulin tästä hassun helposta reseptistä ensimmäisenä facebookista ystävältäni Annukalta ja sen jälkeen “ihmebannarit” ovat tulleetkin vastaan siellä ja täällä. Ei maar, hyviähän nuo! Ja myönnetään, että ei me näitä tänään ensimmäistä kertaa tehty, vaan jo kolmatta. Piti meinaan kokeilla kaikenmoisia täytteitä ja kehittyä letunheittäjänä. Tämä oli herkullisin kerta, päällä mustikoita, karpaloita ja turkkilaista jogurttia. Muistin myös jouluna Pentikiltä saamani appelsiini-kanelihunajan, joka kruunasi plätyt.

lauantai-aamiainen1

lauantai-aamiainen4

banaanipannari

hunaja

lauantai-aamiainen

 Hei mukavaa viikonloppua teille! Mnä ajattelin vetää kumpparit jalkaan ja lähteä työhuoneelle maalaamaan. Mitäs te?

8 thoughts on “Lauantaiaamiainen

 1. Mä täällä säälin itseäni banaaniallergisena:) Mut ihanat tunnelmat teillä ja iloitsen myös tuosta puhdistavasta sateesta, ikkuna on täällä sepposen selällään että se ihana kosteus tulisi hiukan tänne kuivaan sisäilmaankin. Ja illalla kävelemään ja tuoksuttelemaan. Rentouttavaa viikonloppua!

  • Suvi, äh, tylsä allergia. Vaikka mäkään en oo mikään banaanien ylin ystävä, mutta joskus ne tulee tarpeeseen. 🙂 On kyllä ollut ihana, raikas viikonloppu. Oli äsken niin kivaa kävellä ulkona, ilma tuntui jo puhdistuneen pahimmasta pölystä. Leppoisaa sunnuntaita!

 2. ihana lauantai aamiainen 🙂 oo me ollaan samoilla linjoilla sateen kanssa 🙂
  mäkin tein noita ihmelettuja mutta laitoin mukaan suolaa, sillä ne oli jotenkin liian makeita mun makuun ilman suolaa 🙂 oikein verrattomia olivat.
  mukavaa maalauspäivää, anna ideoiden tulla.

  • A kiss, minustakin aika makeita nuo letut, mutta jogurtti ja karpalot kyllä kivasti raikastivat kokonaisuutta. Ripaus suolaa on hyvä idea, kokeilen ensi kerralla. 🙂 Rauhallista sunnuntain jatkoa!

 3. Ihanimpia hetkiä ovat tuollaiset pitkän kaavan kanssa vedetyt ja nautiskellut aamupalat. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta ja rentouttavalta. Tämä päivä on hurahtanut tenttiin lukiessa ja vähän välijumppaa harrastaessa. Nyt nautin blogitunnelmista ja kohta loikkaan syömään.
  Minäkin asennoiduin tähän sateesen juuri noin: pois lumet ja kamala hiekkapöly. Onneksi ovat harjanneet jo suht puhtaaksi kadut hiekasta niin on kivempi ajella pyörälläkin.
  Hitsit tuo teidän keittiö näyttää ihanalta! Tuolit ja pöytä ❤
  Mukavaa viikonloppua sateesta huolimatta ja sen johdosta! 🙂

  • Hietzu, oi, sä oot jo aloittanut pyöräilyn! Mun pitäis kanssa kaivaa rakkine kellarista ja laittaa kuntoon. Pitkät amiaiset ovat kyllä ihan parasta mitä tiedän. Tänään syötiin kahteen kertaa, ensin kotiaamiainen ja sitten vielä kahvilassa. Ei edes tunutunut liioittelulta, hihih. 😀 Kiitos, ihanaa sunnuntaita sinulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s