Pitsiverhoja ja kalakeittoa

pitsiverhot

Olette varmasti jo tietoisia siitä, että sunnuntai on lempipäiväni, vaikka viettäisin sen vain kotona villasukissa kirjan kanssa. Ehkä juuri siksi, että sunnuntaisin niin voi tehdä. Kukaan ei patista mihinkään ja jos vaikka patistaisikin, niin yleensä se on jotain kivaa. Muutama sunnuntai sitten, Haldinin kuvauspäivän jälkeen, vierailimme tunnelmallisessa kodissa ja hauskan päivän kruunasi ystävämme Jonaksen tekemä kalakeitto ja lasillinen viiniä. Se vahvistikin ajatuksen, että oikeastaan jokaisena sunnuntaina (ja vähän muinakin päivinä) pitäisi istua alas ihmisten kanssa lörpöttelemään, syömään ja nauttimaan. On se vaan parasta.

keittoa

ikkuna

bambit

giraffi

sunnuntaina

punaviinia

pupu

Leppoisaa sunnuntaita teille, mitä sitten puuhailettekaan!

Advertisements

8 thoughts on “Pitsiverhoja ja kalakeittoa

 1. 😀
  ihanat bambit ja pupulamppu!
  sun postauksista tulee aina niin hyvälle tuulelle 🙂
  olen samaa mieltä höpöttämisestä, hyvistä ihmisistä ja keitosta^_^
  leppoisaa sunnuntain jatkoa!
  musta tuntuu että alan siivoilla illan ratoksi.

  • A kiss, ihana kuulla! 🙂 Mä tuun iloiseksi sun kommenteista! Mulla ois maanantai-illan siivousinto, mutta ehkä näin myöhään kannattaisi vain tarttua kirjaan….mukavaa viikkoa!

 2. muistan kuinka lapsena tympäs sunnuntait-“huomenna kouluun-fiilis” oli niin vahva…
  Nykyään osaa todellakin nauttia- yöpukukin on päällä iltapäivään- tänään päätin kunnolla laiskotella,mutta loppujen lopuksi löysin itseni maalaamassa lattiaa….ja edelleen on se tilanne,että:huomenna kouluun-nyt vain se ei enään harmita—nyt se on vapaaehtoista:D…mukavaa sunnuntai iltaa kaikille- ps. sinun blogi on tosiaankin juuri sitä- tuo hyvälle tuulelle.

  • Anne, mä muistan kanssa! Nykyisin sunnuntai on ainoa varma vapaapäivä, joten se todellakin on muodostunut lempipäiväksi. Ja onneksi työkin on sen verran kivaa, ettei tarvitse irvistellen lähteä. Hyvä, että sullakin sama fiilis koulusta. 🙂 Toivottavasti lattiasta tuli hieno! Kiitos ilahduttavasta kommentistasi!

 3. Näistä kuvistasi saa vain aina niin ihanaa energiaa. Tämä sunnuntai on mennyt sateisissa merkeissä ja koulujuttuja tehden,mutta myös villasukissa Ylpeys ja ennakkoluulo leffaa katsellen.
  Taas niin ihanaa valoa ja yksityiskohtia kuvissasi. Ja nuo pienet bambit! Sunnuntait on kyllä leppoisia.

  • Hietzu, kiitos, tosi kiva kuulla! Sunnuntai ja leffailu kuulostaa hyvältä kombolta. 🙂 Tänään tulis 500 days of summer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s