Valkoinen vinyylisoitin

levysoitin

Ihailin vappuna ystävieni tyylikästä levysoitinta ja sain pakkomielteen tästä kaunokaisesta. Vappujatkoilla toisten ystävieni luona (jotka myös ihastuivat levysoittimeen) päätimme, että  teemme yhteistilauksen! Omistan kasan vinyyleitä, jotka odottavat kuuntelua. Joukossa on sellaisia helmiä, että en malta odottaa, että pääsen soittamaan niitä.

Minulla oli ukkini vanha levysoitin vuosia sitten käytössä, mutta nyt vahvistin ei enää harmikseni toimi korjauksen jälkeenkään. Puinen vahvistin on kuitenkin niin hieno, että se on edelleen minulla hyllyssä koristeena.

16 thoughts on “Valkoinen vinyylisoitin

 1. Heip!
  Upea ja ennen kaikkea tyylikäs levysoitin! Olisi kiva kuulla mistä hankitte sen? Tuollaiselle olisi meilläkin tarvetta, koska levyjä on melkoinen määrä, mutta soitin puuttuu.
  Mukavaa kevättä 🙂

  • Heippa Elena, mun mielestä tuo on kanssa tosi tyylikäs! Aikomuksena on hankkia tuollainen luultavasti Hifi Studiolta tai tilata netistä. Ei siis vielä olla ostettu, vaan vasta ihailtu tuota ystävien laitetta. 🙂 Aurinkoista kevättä sinulle myös!

 2. OI mistä tuommoisen kaunokaisen voi ostaa?! Olen hamitellut sitä, että mummolta peritty levysoitin on ollut viimeiset kaksi vuotta jo rikki, enkä ole löytänyt uutta tilalle.

  • Laurau, ajateltiin kysellä Eerikinkadun Hifi Studiolta tai tilata netistä. Ilmeisesti saatavilla on mustana ja erikseen liike tilaa valkoisena, kai Saksasta… toivottavasti sullekin löytyisi soitin!

  • Nalle, sekin on kyllä hieno ja muutenkin tuo kokonaisuus näyttää mielestäni kivalta. Saispa jo oman soittimen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s