Se pakollinen tv-taso

tv-taso

Olen vallan unohtanut kertoa miten tv-tason kanssa kävi. Etsimme pitkään sopivaa, eli mahdollisimman huomaamatonta, valkoista, mielellään säilytystilaa omaavaa yksilöä. Tai vaihtoehtoisesti vanhaa, puista kaappia, joka olisi tarpeeksi kestävä ja kiinnittäisi huomion itseensä (tylsän) television sijaan. Koska vanhana ei löytynyt mitään sopivaa ja uudet maksoivat tuhansia, päädyimme lopulta Ikean enmuistaminkänimiseen tasoon, joita asetimme kaksi vierekkäin. Kaappitilaa on runsaasti, joka on iso bonus ja taso toimii ihan kivasti valkoisuudessaan, kun muuten olohuoneesta löytyy paljon värejä.

kaiuttimet

tv-taso-1

Ja sitten jonain päivänä kun odotettu vinyylisoitin muuttaisi meille, niin sille olisi mukavasti tilaa tuossa television paikall…siis vieressä.

2 thoughts on “Se pakollinen tv-taso

  1. Heii, olen piakkoin muuttamassa Helsinkiin ja ajattelinkin kysäistä sinulta, että mistäpäin kaupunkia kannattaisi etsiä hyväkuntoisia käytettyjä huonekaluja? Muutamia hankintoja pitäisi tehdä ja en haluaisi ainakaan vielä sortua Ikea-reissuun.

  2. Kristen, hei tervetuloa pääkaupunkiin! Suosittelen ainakin Mariankadun Olkkari-liikettä. Sieltä löysimme mm. makkariin liinavaatekaapin. Monia sohvapöytiä, kaappeja ja hienoja nojatuolejakin olen siellä ihaillut. Toisena kävisin katsastamassa Fasaani Antikin Korkeavuorenkadulla ja sitten varmaan kiertäisin Fidat ja kierrätyskeskukset. Luultavasti kaupungin ulkopuolelta löytyisi vielä paljonkin isoja aarreaittoja, mutta koska itsellä ei ole autoa, niin en ole tutustunut oikein muuhun kuin keskustasta löytyviin. 🙂 Onnea etsintöihin ja muuttoon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s