Valoisa koti

details1

lukko

details3

details2

jaakaappi

minttu

details

Käytin tilaisuuden hyväkseni ja kuvasin kansiollisen pieniä räpsyjä kodista, kun nyt kerran valoa riittää! Voi sitten pimeään aikaan haikaillen katsella. Tässä siis muutamia kurkistuksia, ei sen kummempaa. Iloa loppuviikkoon!

8 thoughts on “Valoisa koti

  1. aivan ihanan näköistä. omaan kotiini aurinko ei paista ikinä (viereinen kerrostalo varjostaa), ja kaipaan luonnonvalo todella

    • Tea, kiitos! Minulla oli ihan sama ongelma edellisen kodin kanssa, että vastapäinen talo oli tiellä ja aurinko yltti vain vähän yhteen nurkkaan. Kaipasin kanssa niin paljon valoa. Olen onnellinen, että nyt sitä riittää!

  2. More kortti on mahtava 🙂 more is more and everything best tässä tapauksessa 🙂
    Ihana kotikurkistus setti. Täällä poden vähän huonoa omaatuntoa kun en ole ehtininyt bloggailla viikkokausiin. Mutta: on kesä ja silloin heilutellaan varpaita kun on vähänkään vapaata. Kyllä täällä käydessä aina kuvailu ja blogggausinto nostaa päätään 🙂 cosy home on inspiraation koto.
    Mahtavaa viikonvaihdetta!

    • A kiss, kiitos ihanasti ja ilahduttavasti sanottu! Todellakin nyt heilutellaan varpaita, nautiskellaan puistoissa ja otetaan kaikki irti tästä valon ja vihreyden määrästä! Blogi pysyy kuitenkin aina ja kestää pienet taukoilutkin. 🙂 Aurinkoista viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s