Valkoiset yrttihyllyt keittiöön

yrttihylly-1

Vanhat, valkoiset hyllyt ovat palvelleet monessa, esimerkiksi olohuoneessa kirjahyllyinä ja makuuhuoneessa yöpöytinä. Kokeilin niitä vaihteeksi keittiöön yrttihyllyiksi, kun koko talven ahkerasti yrttejä kasvattanut AeroGarden sai siirtyä sivuun seuraavaa talvea odottelemaan. Mainiosti se kyllä palveli ja tuotti koko talven hyviä luomuyrttejä, niin ettei tarvinnut kaupasta ostella. Mutta ihanaa, että nyt saa jo toriltakin vihdoin tuoksuvia, herkullisia yrttejä!

yrttihylly

yrttihylly-2

Täytyy vielä istuttaa nuo kunnon ruukkuihin ja hakea torilta lisäksi ainakin sitruunamelissaa ja lisää minttua. Yrtit olivat aiemmin ikkunalaudalla ja sen kyllä huomaa, että ovat vähän kärsineet auringosta…

4 thoughts on “Valkoiset yrttihyllyt keittiöön

  1. Valkoiset ruukut ja vihreät yrtit on kyllä sievä yhdistelmä. Meille on sattumalta kertynyt aika monta Sagaformin ruukkua, ne pitää kaupasta rahdatut puskat hengissä pitempään.

    Tuo taulu on mun lemppari aina vaan. Se on niin yksinkertaisen kaunis! Jos joskus luovut siitä, kerro. 😉

  2. Hosuli, ne Sagaformin ruukut on kivoja. Meillä kaupan yrtit eksyy usein vain kahvikuppiin tai johonkin kippoon. Onneksi nyt kesällä ne viihtyy niinkin, mutta ehkä mullassa kuitenkin pidempään.

    Lupaan, että se on sun, jos joskus siitä luovun. 🙂 Se olisi kyllä vaikeaa, sillä tuosta on niin paljon muistoja. Oltiin ystävän kanssa reissussa Kölnissä, jossa kaverini omisti baarin. Tuo kaverini suunnittelema keikkajuliste löytyi baarin seinältä ja ihastuin siihen. Onneksi julisteen keikat olivat jo menneet ja sain repiä sen itselleni muistoksi. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s