Unohtumaton vierailu Vihreässä talossa

juhlat

Olen aloittanut bloggaamisen vuonna 2007 ja seurasin (ja fanittelin) silloin muutamia blogeja, jotka lopulta saivat myös minut rohkaistumaan tälle bloggaamisen ilotielle. Yksi suosikeistani jo silloin oli Vihreä talo, enkä kyllä olisi vuosia sitten uskonut, että jonain päivänä pääsisin vierailemaan tähän unelmaiseen taloon, saati sitten tutustumaan riemastuttavaan neitoseen talon takana. Kun tähän vielä lisää sen, että blogin kirjoittaminen on tuonut elämääni myös ison kourallisen muita siskoja, jotka myös jakavat saman innostuksen ja ovat varsin sydämellisiä ja ihania tapauksia, niin täytyy sanoa, että on tämä vaan aika hauskaa touhua! Voitte varmaan siis uskoa, kuinka innoissani olin, kun Annikalta putkahti kutsu viettämään kesäistä päivää Vihreään taloon. Saatoin hypähtää vähän tasajalkaa.

pihajuhlat-2

bingoa

Vierailu oli kyllä ratkiriemukas ja jo automatka määränpäähän enteili semmoista hölötyspälätystä, että jännitys kaikkosi kaakkoon. Onnistuin jo ensikilometreillä häviämään vedonlyönnissä Mairelle viinipullon. Opin tästä, että minun on turha alkaa väittelemään maantieteellisissä kysymyksissä, sillä olen lähes poikkeuksetta aina väärässä. Onneksi en pistänyt enempää pantille. 🙂

purkki

Päivän aikana kahviteltiin, herkuteltiin, pelattiin bingoa, välillä vähän tiskattiin, pilkottiin vihanneksia, tehtiin yhdessä ruokaa, kiiteltiin grillimestaria, syötiin, kilisteltiin, siliteltiin koiria ja ihasteltiin taloa kamerat kainalossa. Tuntui jotenkin hassulta kuvata Vihreää taloa, kun yhtäkkiä Annikan kuvat muuttuivat edessäni todeksi. Oikeastaan tuli vähän rikollinen olo, että saanko mä nyt ihan oikeasti kuvata täällä. Onneksi Annikan vakuuttelut siitä, kuinka virkistävää on nähdä omat nurkat muiden silmin sai minutkin räpsimään, krhm, muutamansataa kuvaa. Täytyy kyllä sanoa, että on ollut ihana katsella muiden kuvia samasta paikasta, sillä jokaisella on kuitekin se oma tyyli kuvata.

ikkunat

kukat

annika

kakku

kannu

mokilla

puulaatikko

salaatti

kuohuvaa-1

red-yellow

oranssi

ruoanlaittoa

tiskausta-1

pitsi-pilvet

ikkuna

ovi-2

nojatuolit

ovi

Ajattelin jakaa tämän kesäjuhlan kuvat kolmeen postaukseen, sillä kuten huomaatte, kuvia on runsain mitoin. Kerrankos sitä saa makeaa mahan täydeltä, kun ihmiset ovat kesäisen viehkeitä, aurinko paistaa ja miljöön kauneuteen voisi unohtua haaveilemaan päiväkausiksi.

Hei, sillä aikaa kun minä käyn loputkin kuvat läpi, niin kurkatkaapa itse pääpaikkaan eli Annikan Vihreään taloon, sekä muun muassa näiden neitosten, eli Johannan, Kaisan, Tiinan, Hanna-RiikanTiinakaisan, Riikan, PinjanMarian ja Sukin taltiointeihin.

21 thoughts on “Unohtumaton vierailu Vihreässä talossa

  1. Pingback: Kiitos ...kaikesta! - Sisustuskärpänen

    • Hei Vivvi, valitettavasti mulla ei ole kakulle ohjetta, mutta netin syövereistä voisi löytyä jotain vastaavaa sanoilla raakasuklaakakku. 🙂

  2. Näitä eri naisten postauksia Vihreän talon kemuista on ollut ilahduttavaa lukea ja katsella. Inspiroi järjestää itsekin jotkin juhlat ystäville. Mutta vitsit että oon iloinen että bloggaamisestavoi seurata jotain noin kivaa! Itsekin olen saanut solmittua mm. kivoja suhteita ja tuttavuuksia blogin välityksellä. Blogit (ja blogisiskot) – elämän suola, ja sokeri.

    • Hietzu, minustakin on ollut ihana lukea muiden juttuja ja fiilistellä kuvia. Pitäisi todellakin järjestää paljon kivoja kesäjuhlia, brunsseja ja illanviettoa ystäville! Kivaa, että olet kanssa läytänyt tuttavuuksia blogien kautta. On tää rikastuttava maailma!

  3. No nii-in, miksei lyöty vetoa korillisesta viiniä? En tajua. Punkkua odotellessain, ja sua sen seuraks 🙂

    Ihanat kuvat, ihanasti vangittuja yksityiskohtia, as usually!

  4. Ihania kuvia ja värejä! Varsinkin ihastuttaa pieni tyttö villatakkeineen. Tuntui olevan täysillä mukana hommissa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s