Tuohireppu ja kellumista

niittykukat

Voisi ajatella, että nyt on tullut mökkeiltyä varastoon, mutta ei, en saanut vieläkään kylliksi. Tekisi mieli pakata (tuohi)reppu ja lähteä miehen seuraksi mökille. Se peijakas kun sai jäädä vielä nautiskelemaan järven rannalle. Itse viivyttelin ystäväni mökillä mahdollisimman pitkälle iltaan, ennen kuin raaskin palata taas kotiin ja arkeen.

ryijy

tuohireppu

retroverhot

kesaneito

elvis-ja-james

laiturilla

perunat

kaapeli-kissa

illalla

Jäi taas ihanat muistot juhannuksesta ja hyvä mieli rakkaasta seurasta, tyttöjen jutuista, laiturilla makailusta, uimisesta ja kellumisen opettelusta (en oppinut vieläkään, vajoan kuin kivi pohjaan!), nauramisesta, valvomisesta, kissojen ja koirien silittelystä, kortin peluusta, Mastermindista, aamupaloista auringossa ja saunomisesta.

2 thoughts on “Tuohireppu ja kellumista

  1. Kjääh, ihania kuvia! Olin melkein jo ehtinyt unohtaa, mitä se perinteinen mökkeily tarkoittaakaan. Ehkei ainakaan laajakuvatelkkaria ja valokuitulaajakaistaa, jotka remontin alla olevalle sukumökille on tulossa… 🙂 Täytynee yrittää puhua edes ryijyjen ja räsymattojen puolesta, niillekin on selvästi paikkansa.

  2. Tiia, kiitos! joo, viet tuliaisena räsymaton, vanhoja kahvikuppeja ja jotkut söpöt retroverhot, niin laajakaistat jää kakkoseksi! 😉 Itseasiassa tuolla “mökillä” jossa me oltiin on myös kaikki nykyajan mukavuudet, koska se on ihan talviasuttava mökki. Mutta onneksi vieressä on myös vanha mökki, jota ystäväni juuri laittelee kuntoon ja jossa me juhannusiltoina pelataan korttia. Ja tietysti ihana rantasauna, jonka kammarista nuo ylemmät kuvat ovat. Tahtoo mökin! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s