Silkkaa rakkautta

clipper-coffee

Viikonloppuaamiaiset ovat kyllä silkkaa rakkautta! Niin suuri ero arkiaamuihin, kun saa rauhassa herätä toisen kanssa ja olla luvan kanssa hidas. Minä kun en lukeudu niihin ihmisiin, jotka jaksaisivat arkiaamuina herätä tarpeeksi ajoissa, jotta töihin ei tarvitsisi lähteä hirveällä kiireellä hiukset sekaisin, pyörän avainta etsien, hieman äksyillen ja eväät kotiin unohtaen. Viikonloppuisin unihiekkaa voi olla silmissä vielä aamiaisen jälkeenkin ja voi ihastella auringontäyttämää kotia, lueskella blogeja ja juoda toisen kupillisen kahvia. Kahvista puheenollen, nyt meillä on maistelussa tuo Clipperilta saatu Italian style roast. Aiemmin tehokäytössä on ollut se Clipperin violetissa pakkauksessa oleva kahvi, jota saa onnekkaasti ihan lähikaupoistakin. Kaunis pakkaus on melkein yhtä tärkeä kuin sisältö, sanon ma.

coffee-with-milk

banskulettuja

Aamiaispöydästä löytyy muutakin saatua, nimittäin Vihreän talon kesäkemuista kotiutetut Arabian Piilopaikka-astiat. Nuo ovat niin kauniit, että olen ominut ne itselleni. Pitää siis ostaa Ernollekin oma kupponen. Vaikka meillä ei kyllä olla tarkkoja eripariastioiden kanssa, päinvastoin, niitä harrastetaan.

Näyttää vähän siltä, että viikonloput ovat yhtä herkuttelua, mutta kyllä lettujen lisäksi kokataan välillä vaikka munakokkeliakin. Viikonloppuisin on vain niin kiva tehdä jotain spesiaalimpaa, krhm, eli makeaa. Pakko kehua, että perheemme parempi kokki (voitte arvata kumpi) on harjaantunut noiden banaanilettujen kanssa ihan mestariksi. Ne ovat niiiin hyviä turkkilaisen jogurtin ja marjojen kanssa, että ostamme banaaneja melkeinpä vain siinä toivossa, että ne mustuisivat nopeasti.

mustikkapiiras

granaattiomena

granaattiomena-1

yoghurt-with-mysli

granaattiomena-2

croissant-with-jam

yrtit-ikkunalaudalla

Hei, aurinkoista viikonloppua ystävät (vaikka nyt sataakin ihan täysillä ja ukkostaa)! Vähän jännittää nuo salamat….

6 thoughts on “Silkkaa rakkautta

    • Tiinakaisa, kiitos! 🙂 No niin kyllä on, pitää napata tuota koriin, kun seuraavan kerran mennään kahviostoksille!

  1. ja minäpäs toistelen itseäni, toteamalla näiden postausten olevan niitä parhaita!! Aamuja ei vaan voi hehkuttaa liiaksi, etenkään siis vapaa-aamuja….työaamuina en syö mitään, juon kahvini töissä jne. Enkä ehdi ihastella mitään…mutta vapaapäivän aamut on omaa luokkaansa, ja vielä kesäaamut kun pääsee avaan ovet selkosen selälleen ja kahvin kanssa hipsiä pihaan…♥

    • Heidi, kiitos paljon! Ihana kuulla, että pidät ja mä ilahdun toistoistakin! 🙂 Oi, voin kuvitella kuinka ihanaa on juoda aamukahvit omassa pihassa, auringonpaisteessa, ah! Voisko viikonloppu olla kaks kertaa viikossa!? 😉

    • A kiss, ihana kuulla! Kiitos! 🙂 Mä odotan viikonloppuaamuja, retkiä ja ihania, vapaita kesäpäiviä! Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s