Kesähetkiä

puutarhassa

Pyöräilyä, villejä niittykukkia kotiin nuuhkittavaksi, paljaita varpaita, puistoilua, kirja kainalossa auringossa, ulkona syömistä, piknikointia, lahjaksi saatu mustikkapiirakka ja toinen itsetehty, kun mustikkahimo jäi päälle, mansikoitakin ihan pakkaseen asti, uutta musiikkia, kesävaatteiden kanssa painimista, laskettelukypärästä pyöräilykypärä, hätäisen perhosen siipien havinaan herääminen, jääkahvia, pussailua ja kesäretkistä haaveilua. Semmosta kaikkea. Kesää.

saija 660 DSCF0225

kukkia

violetit-kukat

mustikkapiirakka

viikissa

14 thoughts on “Kesähetkiä

  • Nalle, kiitos! Niin voi, vaikka minä olen niin huonouninen, että lokit ja autot pitävät hereillä, jos ikkuna on auki. Siksi hämmästyinkin, että viime yönä ikkuna oli jäänyt auki ja nukuin oikein sikeästi. Taitaa ulkoilu auttaa hyviin uniin! Kivaa viikkoa sinulle!

  • LittleB, on tää kyllä ihan parasta aikaa! Ihanaa, että voi lähteä niin helposti retkille, kun ei tarvitse miettiä vaatekerroksia. 🙂 Aurinkoista viikkoa!

 1. Hieno kuva sinusta ja ohdakkeista!

  Kyllä sitä huonouninenkin kaupungissa jotenkin nukkuisi, jos patterit eivät huokuisi ikävää huminaa. Putkimiestä on odoteltu pelastajaksi. Toivottavasti kaunis kesä jatkuu ja saamme paljon mustikoita kaikki!

  • Ume, kiitos! Ja kuvasta kiitokset kuuluu Ernolle. 🙂
   Toivottavasti putkimies tulee pian ja pelastaa huminalta! Haettiin toriltakin mustikoita, mutta pitää kyllä päästä pian metsäänkin poimimaan…

  • Hietzu, hyvä jos olet päässyt kesäfiilistelyyn sinäkin. Se vie kyllä aikansa ennen kuin tajuaa, että kesä on täällä. Kunpa se kestäisi pitkälle syksyyn…:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s