Lehtihenkarit ja naamioitu työtuoli

pariovet

Hei kesäiset, mitä kuuluu? Minä vietän muutamaa vapaapäivää ja parantelen onneksi jo hieman hellittävää kesäflunssaa. Rakas kanssa-asukki lähti Poriin jazzeilemaan, joten ajattelin pyhittää viikonlopun rauhalliselle kotihengailulle itsekseni. En tietenkään ihan malttaisi levätä, vaan lappunen on täynnä asioita, joita haluaisin ehtiä tekemään.

Koitin ensitöikseni siivota ja tuskastelin aikani pölyä keräävien johtojen ja outojen roinakasojen kanssa, kunnes päätin keskittyä olennaiseen, eli leppoisaan oleiluun. Keitin vihreää teetä ja uppouduin hetkeksi inspiraatiomatkalle blogeihin. Muistin bonganneeni jostain henkarilla roikkuvan lehden, joka näytti minusta kivalta. Päätin kokeilla useammalla.

lehdet-henkarilla

valaisin

lehdet-henkarilla-1

Meillä on työtuolina edelleen se sama iso, ergonominen rotisko, koska tuntuu hölmöltä ajatukselta heittää toimiva tuoli pois. Kuvasta voitte bongata huonolla menestyksellä raitakankaaseen naamoidun tuolin, enkä aio sanoa, että tämä on vain väliaikaista.

Tuo työnurkkaus on ihan syystäkin vältellyt kameraa, sillä jättimäinen pöytätietokone kymmenin johdoin, tuplahiirillä ja oudosti muotoillulla näppäimistöllä ei kovin hivele esteettistä silmää. (Sanoo omalla työpisteellään, sievällä korituolilla istuskeleva selkäkipuja valitteleva tyttö, jolle ergonominen työpiste tekisi varmasti hyvää, krhm).

tyotuoli

Hei, hauskaa viikonloppua! Palaan varmasti vielä näinä päivinä uudelleenkin!

4 thoughts on “Lehtihenkarit ja naamioitu työtuoli

 1. Kesätervehdys!
  Toi lehtihenkari-idea on makee. Varsinkin tuo lehti sopii tuohon hienosti, kun kansi on aina taideteos.
  Eka kuva on tosi makee, noi ovet ja niiden karmit. Me loves.
  Katselin itsekin, että siivottavaa olisi omassa kodissakin, mutta tosiaan, oleilu on parasta! 😀
  Mukavia oloja, flunssasta huolimatta!

  • A kiss, kiitos ja kesäinen tervehdys sinullekin!
   Nuo Revs-lehdet on minusta niin hienoja, että niitä tekee mieli pitää esillä. Nyt löytyi sopiva tapa. Kivaa, että pidät.
   Juu, ehtiihän sitä siivota sitten sadepäivinäkin. Tai syksyllä. 😉 Nyt tosin helteet katosivatkin jonnekin, mutta luotan, että kesäsäät palaavat!
   Ihanaa viikonlopun jatkoa ja kesähetkiä!

 2. Olin ihan unohtanut tuon lehtihenkari-idean, vaikka muistan itsekin siihen jossain aikaisemmin törmänneeni! Mainio idea, ja täytyy laittaa toteutukseen!

  • Lusikka, toteutukseen vain! Meiltä löytyi noita metallihenkareita useampi ja ne eivät ole koskaan käytössä, kun ne tekee helposti vaatteisiin “olkapääpussit”. Ehkä niissä voisi jotain ihan ohuita, kevyitä toppeja roikottaa, mutta hyvä kun nyt löytyi niille käyttöä! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s