Onni on täällä

heinat-1

Hei te ihanat siellä ruudun takana, pitkästä aikaa! Tai ainakin tuntuu siltä kuin en olisi kirjoitellut blogiin aikoihin. Ajatukset ainakin ovat olleet siellä täällä, risteilleet arjen ja työn välillä ja suuren odotuksen. Minusta tuli viime viikolla onnellinen täti ja palasin juuri reissulta lapsuuskaupungistani, jossa pääsin halimaan, pussailemaan ja nuuhkimaan uutta sukulaistani. Miten pieni ja ihana!

kallioilla

hopeapaju

linnut

heinat

vaavinkaa-1

maassa

ulkona

tuulimyllyt

Nämä kuvat ovat lähes ainoalta kauniilta päivältä, kun aurinko hetken pilkahteli ja oli jopa aika lämmin. Oli otettava kaikki irti ja lähdettävä heti ulkoilemaan, ihastelemaan puutaloja, torikahvittelemaan ja viettämään iltaa ystävän puutarhaan.

Kuvailin muuten aika paljon myös kännykkäkameralla! Huolestuttavaa, mutta oli pakko kokeilla voisiko se joskus toimia hätävarana. Tuskinpa kuitenkaan kykenen laittamaan puhelinkuvia tänne, mutta katsotaan onko niistä johonkin. Käyn usein aikamoista kamppailua jaksanko raahata painavaa kameraa mukanani. Olisi ihanaa jos kamera voisi olla aina mukana, sillä koskaan ei tiedä mitä ihanaa tulee vastaan, mutta näin niskahartiaselkäkipuilijana tiiliskiven kantaminen ei ole kovin kivaa. Jos teillä on vinkata HYVIÄ (kevyitä) pokkarikameroita, niin vihjeitä otetaan vastaan.

16 thoughts on “Onni on täällä

  • Nalle, kiitos! Tuo taivaan sini oli taltoitava, sillä melkein kaikki viisi päivää vain satoi. Ihastuin tuohon pieneen hassuun kyllä niin kovin.

  • A kiss, kiitos, ihana kuulla että pidät kuvista. Luonto on kyllä aina se inspiroivin asia kuvata, sille ei tarvitse tehdä mitään, ei yrittää mitään, kunhan vain kuvaa sellaisenaan. Ja aina se yllättää kauneudellaan.

 1. Onnea tuoreelle tädille! Ilo ja onni kyllä välittyy näistä kuvistakin 🙂

  Minä olen sortunut kuvaamaan kännykällä jatkuvasti. Iso järkkäri tulee ihan luvattoman harvoin otettua enää mukaan. Välillä harmittaa, että kuvat pikkumiehestäkin on sitten laadultaan mitä on. Mutta toisaalta on sitten kamera ainakin aina mukana, saa ne hetket ikuistettua, vaikka ei ehkä teknisesti niin hyvin 😉

  • Jutta, kiitos! Olen aika innoissani!

   Tuntuu, että kuvausreissut pitää aina erikseen suunnitella, sillä monesti kameraa tulee turhaankin raahattua mukana, eikä mitään kuvattavaa löydykään. Kävin kännykkäkuvat läpi ja aika rakeisia ja ankeitahan ne oli, mutta toisaalta niitä voi ajatella vain muistoina, eihän kaikkea tarvitse aina julkaista.
   Voin kuvitella, että pikkumiestä varten on hyvä ollakin puhelinkamera lähettyvillä, sillä monesti ne hetket ovat niin nopeita, että järkkäriä ei ehdi kaivaa. 🙂 Enemmän toivoisin, että osaisin keskittyä hetkeen välillä ihan ilman kameraakin, nauttimaan vain ja tallentamaan mielikuviin….

 2. Superkauniita kuvia! Loppukesän tunnelma ja valo. Just tuolta elokuu näyttää.

  Minusta kännykkäkuvakollaasit ovat ihan kivoja, kunhan niitä ei ole ihan jokaisessa postauksessa. Usein on parempi räpsäistä kuva puhelimella kuin jättää hetki kokonaan ikuistamatta.

  • Hosuli, kiitos paljon! Tunnelma on kyllä elokuinen. Illat varsinkin ovat aika ihanan kirpeitä ja on kiva pukeutua jo huiveihin. 🙂
   Minustakin muiden blogeissa näkyneet puhelinkuvat ovat olleet ihan hauskoja tunnelmapläjäyksiä, joten ehkä sitä voisi joskus harkita, mutta katsotaan!

 3. Paljon onnea tädille! Tuommoiset pienet sukulaiset ovat kyllä valloittavia ♥ Valloittavia ovat jälleen kerran myös kuvasi ja niiden kaunis ja lämmin valo 🙂

  • Hietzu, kiitos onnitteluista, olen aika innostunut täti! Harmittaa, että asutaan eri kaupungeissa. Haluaisin nähdä kaikki kasvun vaiheet, enkä kestää jos se vauveli kasvaa liian pian! 😀

 4. Hei! Pidän kovasti blogistasi, uusi postaus on aina ilon aihe. Olen itsekin länsirannikolta kotoisin, varsin läheltä Ukia itseasiassa. Tulevana viikonloppuna kokoonnumme rannikolle kekrijuhliin, ja tarkoituksena olisi tehdä lauantaina porukalla retki Ukiin. Olisiko sinulla jotakin vinkkejä tuon päivän varalle? Esimerkiksi kiva lounaspaikka, kahvila, liike tms? Omat kokemukset kun rajoittuvat lähinnä jokakesäisiin Pakkahuoneen munkkeihin. Kiitos paljon jo etukäteen!

  • Hei Anna! Kiitos, onpa kiva kuulla!
   Hauskaa, että olet myös lähiseuduilta. Pakkahuoneen munkit ovat kyllä hyviä ja siitä tulikin mieleen, että aivan Pakkiksen vieressä tai oikeastaan takana on terassi, josta saa hyviä fish & chipsejä ja lankkupizzoja. 🙂 Vielä vissiin viikon ajan on sunnuntaibrunssi Pursiseuran paviljongilla, mutta se kannattaa tarkistaa, sillä voi olla, että on jo loppunut. Gasthaus Pookista löytyy saaristolaispöytä. Itse kiertelen usein kirppareita ja nyt tuli käytyä kahvilla Pink Vanilla Desserts-kahvilassa, joka on aivan tovi sitten avattu.

   Toivottavasti sää suosii, sillä silloin on ihaninta vain kävellä ja ihailla puutaloja tai istuskella satamassa tai makasiineilla. 🙂 Ihanaa viikonloppua teille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s