Kotona / at home lately

liinavaatekaappi-3

vihersmoothie

pic-2

pic-1

saniainen

koti-1

koti

neilikat

Ihanaa, että vielä riittää valoa ja on näin kaunis loppukesä. Tämä tulee olemaan ensimmäinen syksy tässä kodissa, sillä muutimme tänne viime jouluna. En oikein muista siitä paljoa, näin asumisen kannalta, että oliko koti kylmä, vetikö ikkunoista yms. Toisaalta sillä ei kai ole merkitystä, hengailenhan nytkin villasukat jalassa ja nukuin viime yönä kahdella peitolla! Nyt nautin vielä siitä, että voi valokuvata ilman jalustaa ja näyttää vielä ihan kesäiseltä.

 

20 thoughts on “Kotona / at home lately

 1. Loppukesä, nimenomaan! Ei vielä syksy. Syksy alkaa syyskuussa, eikä silloin enää ole näin valoisaa ja lämmintä. 🙂 Ellei tule intiaanikesä, joka on taas eri juttu.

  • Hosuli, samaa mieltä! Nyt on aivan ihanat ilmat, joten kohta onkin painuttava ulos aurinkoon nauttimaan! Toivotaan intiaanikesää! 🙂

 2. Jotkut ne kyllä osaa tuon rennon huolettomasti mutta tyylillä tehtyjen asetelmien taidon! Itse kun yritän samaa, lopputulos näyttää lähinnä siltä, että lipaston päälle on vaan unohtunut epämääräinen läjä sekalaista romua 😀 Nooh ehkä se silmä tästä harjaantuu…

  Ja villasukat todellakin. Nukun villasukat jalassa n. 50 viikkoa vuodesta.

  • Enne, hei villasukkakaveri! En siis ole ainoa. 🙂
   Näkisitpä esimerkiksi työpöytäni juuri nyt, sulassa sovussa ripsivärit, mittanauhat, laskut, pinnit jne….Kuvia otetaan silloin vaan, kun on jaksettu siivota. 😀 Sinänsä kätevää tää sisustusblogin pitäminen, kun se ikäänkuin pakottaa siivoamaan ainakin aina yhden nurkan kuvauskelpoiseksi. 😉

 3. Joo,
  meillähän on kasoja kaappien ja tasojen päällä eikä se koskaan näytä kauniilta. Taitaa olla niin, ettei siinä auta mikään muu kuin tavaran vähennys, joka on ikuisuusprojekti.

  • Ume, niin meilläkin yleensä! Varsinkin eteisen lipasto kerää ihan kaiken mahdollisen, sitä on mahdotonta pitää siistinä. Aloitin ikuisuusprojektin nimeltä vaatehuoneen siivous….aina vähitellen vähennetään. 🙂

 4. Heip! Löysin blogiisi sattumalta (ja vasta nyt..). Tykästyin sun letkeään tyyliin. Yhdistelet kiehtovasti uutta ja vanhaa. Pitääkin jäädä seurailemaan!
  Meillä on myös menossa eka kesä ja syksy tässä uudessa kodissamme. On ihana nähdä vuoden ja valon kierto uudessa paikassa. Kivoja ekoja kertoja nuo.

  • Hei Annika, ihanaa että löysit blogiini ja kivaa jos jäät mukaan! 🙂 On kyllä kiinnostavaa seurata miten uudessa kodissa valo kulkee, vuodenajat vaihtuu ja vasta pidemmän ajan päästä huomaa kuinka asiat ja huonekalut löytävät paikkansa. Kaikki muokkautuu sen mukaan kuinka kodissa toimii. 🙂 Mä meenkin tutustumaan nyt sun blogiin!

 5. Ihana koti, ja hauska nähdä kaappikopion päällä hieno asetelma – ehkäpä saan aikaiseksi kohentaa omani ukomuotoa tämän inspiroimana.
  Mieltäni kitenkin askarruttaa tuo kuudennessa kuvassa näkyvä valkoinen hyllykkö/loota (teillä nähtävästi levysäilytyksessä). Mikä se on ja mistä? Olen nähnyt vastaavia muuallakin ja ne on jäänyt kytemään mieleen. Nyt pitäisi enää selvittää mistä niitä saa, vai saako? 🙂

  Kivaa loppukesän jatkoa!

  • Moikka Pinka! Kiitos! Noita ihania 50-luvun liinavaatekaappeja onkin paljon liikkeellä. 🙂 Nyt meillä on haussa vitriinikaappi kirjoille. Niitä löytyy harvemmin.
   Harmillista etten osaa auttaa sinua valkoisten hyllyköiden kanssa….ne ovat poikaystävän vanhat ja ovat kuulemma löytyneet vuosia sitten jostain sisustusliikkeestä Kampista. Lupaan ottaa hyllyasian esille blogissa, jos törmään joskus samanlaisiin!
   Ihanaa ja aurinkoista loppukesän jatkoa sinulle myös!

 6. Huokailen täällä… Ihania kuvia, kaikki kohdallaan. Varsinkin ekan kuvan kaappi tavaroineen sai kyllä nyt sydämen sykkimään vähän nopeammin.

 7. Onpas kivan näköistä! 🙂 Toi eka kuva on ihan lemppari. Mä eksyin nyt sun blogiin vasta, tuolta Glorian blog awardsien sivulta. Onnittelut kilpasiskolle ehdokkuudesta 🙂

  • Peeta, kiitos paljon! 🙂 Kivaa kun eksyit! Sun blogi on tosi ihana, joten onnittelut sinulle myös, ihan mahtavaa olla ehdokkaina!

  • Panda, kiitos, eiks ookkin! Ne oli ehkä ensimmäinen asia, johon katseeni kiinnittyi kun tultiin katsomaan tätä kämppää. 😀 Ne kuuluu asuntoon, onneksi. Ajattelin näytössä jo mielessäni, että mulle riittäis pelkät tikkaat. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s