Kuvakulmia

makuuhuoneen-kaappi

Tervehdys viikonloppuunne, ihanat! Tässä sekalainen otos kuvia, jotka syntyivät Tarun haasteesta etsiä kotoa erilaisia kuvakulmia. Tiedä sitten ovatko niin erilaisia, mutta hauskaa välillä vain räpsiä menemään sen koommin puunaamatta.

Ensimmäisessä kuvassa uuteen nurkkaan muuttanut kaappi, sisustuslehtikasa ja paikkaansa etsivä kasa kehyksiä. Lisämausteena puntit, jotka osineen liikkuvat akselilla olohuone-makuuhuone ja joihin muutaman kerran viikossa täräyttää varpaansa niin, että ärräpäät lentelee.
laatikko-ja-kirjoja

Vitriinikaapin muutettua takaisin omaan kotiinsa, kirjahyllyksi muodostui hyllyt, jotka aiemmin palvelivat “sälähyllynä”. Näin tällä erää, katsotaan mihin tämä muotoutuu…

kirjahylly

mustavalkoinen-valokuva

vaaterekki

Tämä kesä meni kepeästi ilman pimennysverhoja. Ei niiden hankkimista mietittykään kuin joka päivä, heheh. Nyt niitä ei enää tarvita, kun alkaa olemaan jo hämärämpää aamuisin. Tadaa, tilanne ratkaistu! Katsotaan uudestaan ensi kesänä. Alla oleva ratkaisu oli tilapäinen, kun tarvittiin nääs hieman valoa tuonne vasempaan nurkkaan, että mahdollistettiin kuva numero yksi.

verho

Kaikki kuvat ovat sattumalta makuuhuoneesta. Ehkä koitan etsiä uusia kulmia muistakin huoneista. Laittakaa linkkiä, jos innostutte haasteesta, niin tulen kurkkimaan teidän kuvia!

6 thoughts on “Kuvakulmia

  1. Hei,
    ihania kulmia! Jonkun värimaailma liikkuu akselilla valkoinen-harmaa-sininen…
    Erityisesti ikkunasta ulos napattu kuva oli mieleeni. Urbaani vanha Helsinki asuu teillä.

    • Ume, onneksi ikkunasta näkyy kaunis rakennus, ei haittaa niin ettei vihreää näykään. Heh, jollain tosiaan on tiukka värikoodi, mutta nyt sinne on ilmaantunut villisti keltaista ja vähän muitakin värejä! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s