An even cosier home

DSCF2754 (1)

Rakas kanssa-asukkini huvitti minua ilmoittamalla, että aikoo perustaa kilpailevan blogin, jonka nimeksi tulee kuulemma An even cosier home. Todisteena tästä oli jo muutamat kuvat räpsitty kauniissa aamun valossa. Tässä niistä yksi. Pitäisköhän huolestua?

27 thoughts on “An even cosier home

 1. Ehkä pitäisi! Kuva on nimittäin aika ihanteellinen 🙂
  Ps. yksi mattoasiaa pohdiskeleva tässä kysyisi mikä toi teidän mahtava matto on. Se on hurjan kaunis!

  • Annika, mattoa ihastelen itsekin päivittäin, kun siinä on niin paljon kauniita yksityiskohtia. Se on vanha, Ernon edesmenneen isoäidin peruja. Saatiin se E:n vanhemmilta ja koitetaan pitää siitä hyvää huolta. 🙂
   Kauniita itämaisia mattoja ihastelen ikkunaostoksilla, muistaakseni ainakin Fredalla ja siellä Punavuoren liepeillä on mattokauppoja…

  • Ai että, ihan samaa olen miettinyt useamman postauksen yhteydessä! Lieneekö onnekas löytö, vai kaupasta kotiin kiikutettu?

 2. O’ou, aika hyvä kuva.. Kannattaa ihan pikkiriikkisen kyllä huolestua, hihih. Jokohan blogi löytyy, täytyy kyl käydä heti kurkkaan. Noin ihanasta kodista kyllä varmasti voi lukea kahdestakin blogista. 😉

  • Helinä, heh, niin mää vähän pelkäsinkin! 🙂 Erno teki viime talvena yhden vierailevan postauksen ja taisi saada bloggauskipinän. Ei ois ehkä pitäny päästää sitä mun tontille. 😉

 3. Hitsi että oliskin hauskaa! Nousisko molempien blogien laatu ihan taivaisiin kilpailun myötä? 😀 Kumpi sais otettua kauniimman kuvan mistäkin nurkasta? Odotan innolla.

  • Hosuli, haha! Poikaystävä on sen verran kilpailuhaluinen, eikä yleensä suostu häviämään missään, joten mä jäisin auttamatta kakkoseksi! Ehkä mä muutan blogin nimen silti, oisko The Most Cosiest Home? Siinä ei voi enää keulia.

 4. Kaunis kuva ja kaunis koti! Teidän peikonlehteä olen jo pitkään ihaillut, on niin mahtavan kokoinen, et on varmaan vanha? Oisko hoitovinkkejä millä saisin elämään meilläkin sellaisen ja osaatko äkkiseltään sanoa onko myrkyllinen, mun kissat on kovia hoitamaan kasveja. Löydän toki googlettamallakin vinkkejä, mut sulla niin kivasti yhdistyy kasvit muuhun sisustukseen, että varmaan omaat viherpeukalon.
  kaunista syksyä!
  T: Marja Mikkelistä

  • Hei Marja, kiitos! Täytyy myöntää, että isot ikkunalaudat sekä tässä, että edellisessä kodissani ovat olleet viherkasvien pelastus! 🙂 Tässä kodissa valoa tulee onneksi vielä enemmän.
   Sain peikonlehden synttärilahjaksi muistaakseni kaksi vuotta sitten ja se oli aika iso jo silloin. En siis ole kasvattanut sitä itse pikkuisesta lähtien. Peikonlehti tuntuu olevan aika helppo tapaus. Kastelen sitä aika harvoin (?), noin kerran parissa viikossa. Tuntuu viihtyvän!
   Olen varma, että saat peikonlehden menestymään, jos minäkin saan! 🙂 Myrkyllisyydestä en osaa sanoa….
   Aurinkoista syksyä!

 5. Vai tulee sinulle kilpailija….Kenties kilpailevaa blogia voisi kurkata, mutta kyllä sulla on sen verran kiva sisältö että ei sitä pelkillä kuvilla voiteta ;P

 6. No minä sanoisin, että etteköhän te voi tätä jotenkin yhteisymmärryksessä tehdä. Tunnistan sen E:n kilpailuhenkisyyden kyllä sieltä taaustalta!

 7. Ei hätää, vain yksi voi olla alkuperäinen. Anna Ernolle vierailupäivä.
  Mulla oli kesällä peikonlehti ikkunan edessä tasolla, johon kissat pääsi.
  Huomasin, että se kiinnosti Muusaa kovasti ja silloin tällöin koetti pureskella
  niitä varsia. Ja sitten alkoi oksennella. Se loppui heti kun siirsin kasvin takaisin
  kirjahyllyn päälle.

  • Nalle, lupaan antaa vierailupäiviä! 🙂
   Toivottavasti Marja huomaa sun kommentin! Onneksi Muusa ei enää pääse syömään peikonlehteä. Onkohan se pahasti myrkyllinen vai vain pahan makuinen..?

 8. Mahtavaa. teistä tulis semmonen blogipariskunta, tossahan on ihan rajattomat mahikset teillä kehitellä vaikka mitä kivaa. 😀 vuoronperään bloggaamista, omat blogit, viikon postaus kanssa-asukilta tai sit kuukauden postaus 😀 jäänkin mielenkiinnolla odottelemaan mitä tuleman pitää, niinkuin kuten tähänkin saakka 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s