Aurinkoinen kotipiha

bike

Nyt on niin mahtavat, aurinkoiset syysilmat, että oli pakko vielä ikuistaa kotipihan kukkivat näkymät, sillä kovin kauan pihalla ei voi enää näyttää tältä. Minä luovutin pyöräilyn kanssa tältä vuodelta kun jäädyin ihan totaalisesti yhtenä aamuna töihin pyöräillessä, mies vielä urheasti polkee.

kukat

tiilet

katolla-1

katolla

DSCF2304

DSCF2375

DSCF2314

rappu

Näitä kuvia voin sitten palata katsomaan talvella, kun liukastelen tuolla pihalla roskia viedessä ja tarvon lumihangessa. Hei, aurinkoista viikonloppua!

 

20 thoughts on “Aurinkoinen kotipiha

 1. Kylläpäs on kaunista valoa kuvissasi jälleen. Täällä pyöräillään kesät talvet vaikka siihen talven viileimpään viimaan ei kyllä totu. Mahtavat nuo värikkäät tiilenpäät!

  • Danne, mä oon tosi iloinen, että saan asua vanhassa talossa. Tunnelma ja näkymät ilahduttavat kyllä joka päivä. Kiitos paljon!

  • Laura, kiitos terveisistä, Töölön tyttö! Kuulostaa ihanalta teidän koti! Mä tykkään Töölöstä tosi paljon ja varsinkin niistä punatiilisistä. Sieltä ja sellaisesta tänne muutinkin. 🙂

 2. Täällä Oulussa pyöräillään toppatakissa ja välihousujen kera =D Kahet tumput vielä päällekkäin niin kyllä tarkenee =) Tarkoitus on pyöräillä siihen asti että alkaa olemaan jäätä aamulla, sit siirryn suosiolla bussiin, ei viitsi kasvavan mahan kanssa kaatuilla.

  • Piitzi, oho, pointsit sulle! Mä luulen, että mulla on niin huono kunto, ettei tuokaan auttaisi, kun sitten mä vaan hikoilisin ja puhisisin niiden toppavaatteiden alla ja silti viima kävis kasvoihin! 😀 Oo varovainen pyöräillessä ja ONNEA!!!

  • Miia, täällä on ollut nyt aivan ihanat, aurinkoiset ilmat ja puut näyttävät ihan mahtavan värisiltä. Kunpa kestäisi pitkään!

 3. Hei,
  Nyt vasta löytyi tämä postaus. Taas ihania värejä ja valoa. Valitettavasti nämä kaupunginosien ja jopa yksittäisten katujen värikartat on hyvin tarkkaan määritellty, vaikka on niiden sisälläkin jonkin verran liikkumatilaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s