Kasapäin sisustuslehtiä / Decoration magazines

lehdet

Välillä odotan vapaapäiviä vain siksi, että ehtisin lukea kaikki lehdet, joita on kertynyt kasa odottelemaan lehtitelineeseen. Sain Pauliinalta (kiitos!) lahjaksi Elle Decorationin ja Bolig Livin ja aamulla kolahti postiluukusta uusin Kotivinkki, vaikka en ole vanhaakaan ehtinyt kuin selailla. Glorian Blog Awardeista sain kassillisen lehtiä ja poikaystävän tilaama Imagekin on vielä lukematta. Vedenkeitin napsahti juuri päälle ja aion majoittautua teekupin kanssa olkkarin nojatuoliin loppuillaksi lukemaan ja inspiroitumaan.

lahja

magazines

mags-1

Mitä lehtiä teille tulee vai ostatteko irtonumeroina? Minä tilailen aina milloin mitäkin lehteä, kun on hyviä tarjouksia. Esimerkiksi juuri tilasin muutaman numeron Trendiä ja Kotivinkkiä ja Vihreä lanka tulee kestotilauksena. Poikaystävä tilaa Imagea, Voimaa ja Suomen luontoa. Siinä ne taisivat ollakin. Irtonumeroina ostan Dekoa ja satunnaisesti muita lehtiä. Kirjastossa käyn kerran kuukaudessa lukemassa kaikki “naistenlehdet”, jotka vain jaksan kahmia läpi. Toivon, että printtilehdet eivät koskaan häviä ja siirry pelkästään nettiin, sillä painetun paperin viehätystä, sivujen kääntelyä ja yhä uudelleen ja uudelleen selailua ei kirkkaana helottava kuvaruutu voita millään. Sitäpaitsi mikä on kivempaa kuin työpäivän jälkeen kotona odottava lempparilehti?

14 thoughts on “Kasapäin sisustuslehtiä / Decoration magazines

 1. Oot niin oikeassa! Kyllä lehtien selailu voittaa helpostikin kirkkaat kuvaruudut. Yks mukavimpia tapoja rentoutua on viltti, hyvä lehti ja kuuma juoma. Tällä hetkellä en tilaa mitään mutta irtonumeroita tarttuu toisinaan kaupasta mukaan. Viimeisimmät mitkä odottaa pinossa on uusin Kotivinkki ja Deko 🙂

  • Marjut, todellakin voittaa! Vaikka sisustusblogit ovatkin tulleet lehtien rinnalle inspiraatiota tuomaan, niin kyllä lehtiäkin tarvitaan! Juurikin tuo viltti-kuuma juoma-lehti-villasukat-kombo-Ah! Nautinnollisia lukuhetkiä, siis!

 2. Tunnen tämän “taudinkuvan” :))) tällä hetkellä minulle tulee Deko ja Divaani, mutta mukaani tahtoo tarttua kaikki mahdolliset irtonumerot – viimeksi tänään posti toi Divaanin ja olen tilannut marimekosta kertovan uuden kirjan ;))) – mitä väliä vaikka teksti on japania – kuvat riittää tässä tapauksessa 🙂 Parasta rentoutumista :))

  • Anne, heheh, sinunkin on siis vaikea kävellä kaupassa lehtihyllyn ohi! 😉 Oi, mä haluaisin kanssa sen Marimekosta kertovan kirjan! Oon selannut kaupassa, näytti ihanalta! Mulla on muutama Paumésin kirja ja niitä todellakin jaksaa selailla ja joka kerralla löytää jotain uutta ! Toivottavasti sun kirja saapuu pian!

 3. Kyllä, lehtien selailua ja lukemista ei voita mikään kuvaruutu. Mulle tulee Deko ja just tilasin Trendin puoleksi vuodeksi. Sen lisäksi ostan lehtiä irtonumeroina hurjan paljon. Jos tiedossa on hieman rauhallisempi viikonloppu, niin paras tapa sitä juhlia on ostaa lehti:-)

  • Sanna, viikonlopuksi on ihana ostaa lehti! Voittaa nykyisin helposti baari-illan! 😀 Huolestuttavaa…? Mä oon koittanut hillitä lehtien ostelua ja käydä aina kirjastossa rentoutumassa lehtien äärellä, mutta nyt kun alkoi talven pimeys niin houkuttelee taas kotisohva ja irtolehdet!

 4. Joo, aikakauslehdet on ihan korvaamaton juttu. Mulle tulee Image ja kaikenlaisia jäsen- ja järjestölehtiä. Satunnaisesti ostan Oliviaa, Trendiä, Kodin Kuvalehteä ja ja ja… Hetki sitten tajusin, että voin toivoa joululahjaksi lehtitilauksia, ja niin aion tänä vuonna tehdä. Vanhemmat haluavat kuitenkin ostaa jotain. Vähemmän lahjakrääsää, enemmän luettavaa. 🙂

  • Hosuli, niin on! Hei, mainio idea tuo joululahjatoive! Me taidettiin saada viime vuonna Hesari joululahjaksi ja se tuotti paljon iloa. Mä taidan kanssa harkita tuota itseasiassa veljelle lahjaksi, sillä sille on aina niin vaikea keksiä mitään. 🙂 Itse keksisin monta lehteä, jotka haluaisin… 😉

 5. Tilaan Divaania silloin tällöin, äitillä käyn lukemassa kaikki muut. Äiti tilaa tosi monia lehtiä, tilaakohan se niitä siksi, että sais mut kylään. Kotolivingin ostan aina irtonumerona, siitä on kyllä tulossa kovaa vauhtia mun lemppari.
  Vanhat lehdet olen säästänyt ja laittanut vuosien mukaan pahvin värisiin arkistolaatikoihin, niissä sitten lukee, että mitä lehteä laatikko sisältää. Irtonumeroillekin on oma lootansa. Usein kun ei ole muuta luettavaa, otan sellaisen laatikon syliin ja ryhdyn selaamaan lehtipinoa. Suomessa ei kyllä vieläkään ole sisustuslehteä, joka olisi tarpeeksi villi, että tykkäisin joka numerosta. Toivottavasti uusia lehtiä syntyisi ja lehdet menisivät persoonallisempaan suuntaan.

  • Tuikkis, meidänkin äidille tulee paljon lehtiä! Asutaan aika kaukana toisistamme, mutta kun menen kyläilemään niin luen monen kuukauden Avotakat, Glorian antiikit ja muut. Täydellistä rentoutumista. Mä en oo tutustunut Kotolivingiin, täytyy selata kaupassa ens kerralla. 😉 Vanhat lehdet menee meilläkin säästöön, sillä niistä löytää vuosienkin päästä kaikkea kivaa, eli kulutuksessa todellakin ovat. Välillä aina käyn niitä läpi (viimeistään muutoissa) ja leikkelen kaikki kiinnostavat jutut talteen ja laitan kierrätykseen. Mäkin toivon lisää uusia lehtiä! Tykkäsin joskus kovasti esimerkiksi Muoto-lehdestä….

 6. Kyllä lehtien selailu on parasta! Itsellä tulee nykyään tosi harvoin enää ostettua lehtiä, mutta kirjoja kyllä ahmin senkin edestä. Tosin kestosuosikit Mondo ja Aku Ankka (heh) tulevat edelleen. Imagea olen miettinyt ja myös Suomen Luonto kiinnostaisi. Pirtää ehkä tilata jotain piristystä sitten kevättalvelle, kun palaillaan takaisin Suomeen (:

  • Rimma, oi wau, teille tulee varmasti mahtava matka!! Mondo on minustakin tosi hyvä, luen sen aina töissä ja haaveilen matkoista ja kirjoittelen kaikkia vinkkejä ylös tulevaisuuden varalle. 🙂 Aku Ankkaa en ole lukenut sitten lapsuuden. Siitä on kyllä ihanat muistot, kun pääsi koulusta kotiin ja akkari oli tullut, niin oli kyllä parasta syödä paahtoleipää, juoda kaakaota ja tapella pikkuveljen kanssa, että kumpi saa ensin lukea Aku Ankan!

 7. Just paahtoleipää meilläkin syötiin lapsena ja tapeltiin veljen kanssa Ankasta! 😀 Nyt syödään kyllä ruisleipaa ja riitapukarina on aviomies 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s