Hyvää huomenta ja itsenäisyyspäivää / Good morning!

aamiainen

Hyvää huomenta! Öh, kuulitte oikein…täällä nukuttiin hieman pitkään. No, ei nyt ihan näiiiiin pitkään, sillä on tässä ehditty sentään aamiaistaa pitkän kaavan mukaan. En ollut eilen juhlimassa, vaan ihan vietin koti-illan, mutta on vain niin mahdottoman vaikea herätä, kun ulkona sataa räntää ja huone on yhtä pilkkopimeä kuin illalla. Niinpä käänsimme kylkeä ehkä sata kertaa ja pitkitimme ylösnousua, kun se kerrankin oli mahdollista. Jossain vaiheessa, kun vähän sain toista silmää auki, aloitin sellaisen hölötyksen aiheesta kuin aiheesta, että oli parempi nousta keittämään kahvia. Niin, että oikein leppoisaa ja kivaa Itsenäisyyspäivää teille, ihanat, mitä sitten puuhastelettekaan! Meillä on luvassa ateriointia Ernon vanhemmilla ja illalla ehkä ystävän bändin keikalle, jos siltä tuntuu.

mandariinit

ikkuna

aamu-2

breakfast

aamu

hillo

Good morning, darlings! Yeah, you heard right… we slept a bit long this morning. It’s soooo hard to get out of the bed because of the darkness and the sleet storm outside. It’s the Finnish Independence Day today (Fitting weather!). We don’t have any special plans, except a dinner at Erno’s parents and maybe a gig of a friend’s band in the evening. Let’s see.  Have a relaxing weekend!

4 thoughts on “Hyvää huomenta ja itsenäisyyspäivää / Good morning!

  1. Teillä on aina niin ihanan näköisiä aamiaisia! Mutta mitkä ovat nuo lasit, joissa nyt on viherpirtelöjuttua? Ovat kovin kauniit!

    • Kiitos, kiva kuulla! Lasit saattaisivat olla Wirkkalan Hopla-lasit….näyttävät ainakin kovin samanlaisilta. Olen saanut ne lahjaksi, joten en ole varma alkuperästä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s