Suklaata, suklaata / Home made chocolate calendar

joulukalenteri

Kannatti väsätä poikaystävälle joulukalenteri ihanista Green & Black’sin minisuklaista! Se kun on niin ihana, että säästää minulle usein puolet. Ei meillä onneksi suklaa lopu muutenkaan kesken, kun molemmat jostain syystä tuo levyjä kotiin joka toisella kauppareissulla. Enkä aio edes potea yhtään huonoa omatuntoa herkuttelusta, koska se tuntuu tällä hetkellä suorastaan tarpeelliselta!

joulu-tulee

It was an excellent idea to make a chocolate “calendar” for my boyfriend who’s so lovely that saves me a piece of each. And because at Christmas time there can’t be too much chocolate in the house, we buy a bit more every time we go to the corner store. I’m sure it must be healthy because it feels so right!  

9 thoughts on “Suklaata, suklaata / Home made chocolate calendar

 1. Ai miten kiva pikkuruinen joulukalenteri 🙂 sopii mariskooliin, mahtavan inspiroivaa. Minä täällä olen viettänyt kohta kk hiljaiseloa, opiskelukiireet on vieneet aikaa ja pakko ollut jättää ylimääräistä pois. Kuumottaa ihan jo bloggaamaan, mutta vielä pitää pinnistää ja skarpata hetkonen. Oli kyllä järkytys kun bloglovin ilmoitti että this blog hasnt write anythign this month! 😀 noo, kyllä se tästä! 😀

  • A kiss, olenkin ihmetellyt kun tontillasi on ollut niin hiljaista! Mutta eipä blogista kannata stressata. Tulee taas sen aika, kun kiireet hellittää. Toivottavasti saat lomailla jouluna kunnolla! 🙂 Tsemppiä loppurutistukseen!

   • Hiljaiseloni on tosiaan mennyt opiskellessa. Mutta olen pitänyt pientä muistikirjaa ideoista ja kameran kortti piippas juuri täyteen.. 😀 että sanotaanko viikon loppupuolella voi jo jotain liikettä olla 😀 kiitos zempeista, tulee eniten tarpeeseen ehkä ikinä.

 2. No joo, kyllä jonkun kelpaa! Onneksi ymmärtää jättää sinulle osan! Tosi kiva idea tuo oikea suklaakalenteri. Mekin saimme eilen jouluiset valotähdet kahteen ikkunaan helpottamaan pimeyttä.

  • Ume, myönnetään, että tuo on Ernon keksintö, sillä olen saanut jo kahtena vuonna tuollaisen suklaakalenterin. Nyt ajattelin ehtiä ensin ja olla yhtä kiva tyttöystävä. 😀
   Tähdet tuo tunnelmaa! Meilläkin on makkarissa tähti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s