Joulun aikaa / Christmas times

joulu-2

Hei joulumurut! Anteeksi blogihiljaisuus. Voi turkanen, kun on pitänyt kiirusta. Eilen pakkasin laukun ja matkasin kotiin äidin luokse joulunviettoon. Luvassa on monta vapaapäivää ja jouluoleilua ja toivottavasti rentoutuneempi mieli.

joulu-3

Omassa kodissa joulunlaitto jäi vähille ja pikkuinen “kuusikin” piti tunkea liian pieneen ruukkuun, kun koristelut ja muut jäi kesken, mutta töistä kotiin tullessa minua odotti ihana yllätys: joululeivän tuoksu ja uusi kynttelikkö, jota olin pitkään himoinnut.

Palaan viimeistään joulun jälkeen, mutta sitä ennen toivottelen teille oikein ihanaa ja rauhallista joulua! Nauttikaa!

joulu-4

joulu-1

Hello Darlings! Sorry that it’s been so quiet here. I have been busy with work and everything else. Yesterday I traveled to my old hometown to spend the Christmas with my family. So, I just want to wish you a lovely and peaceful Christmas! Relax and enjoy!

6 thoughts on “Joulun aikaa / Christmas times

  1. Heiputi hei! Toivottavasti sun joulu oli kiva ja stressitön. 🙂 Mä oon vieläkin joulukuplassa, sillä menen vasta maanantaina takaisin töihin. Niin kivoja nämä pitkät vapaat.
    Täällä odotellaan jo postauksia, joten kuulemisiin 😉

    • Heissan! Joulu oli kiva ja melko stressitön. 😉 Mullakin on pitkä vapaa, enkä voisi olla onnellisempi, että saa viettää aikaa kotona! Ihanaa, että säkin saat vapailla, nauti!
      Blogi on vähän lomaillut, koska oon ollut ihan masentunut tästä pimeydestä, jossa on niiiiiiin hankala kuvata! Plaah, ei sais valittaa, mutta silti tuntuu, että meinaan välillä tulla hulluksi, kun ei ole valoa ollenkaan…. :/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s