Neonvärisiä pannunalusia / Neon colour pot coasters

keittiojuttuja

Neonvärisiä lankoja on vaikea vastustaa, varsinkin jos ne ovat sormenpaksuista lankaa. Tehtailemiani patalappusia on tullut käytettyä pöytää piristämässä teepannun alla. Väri häikäisee silmää, mutta harmikseni kamera hylkii noin kirkkaita värejä, joten en onnistunut taltioimaan neonhehkua kuviin.

Mitäs sitä seuraavaksi kutoisi?

patalappu

jakkara

teas-1

patalappui

keittiossa

I can’t resist neon yarn, especially if it’s thick as a finger. I made potholders for our teapots to freshen up our table. Such a shame that my camera can’t capture the full brightness and shine of the neon colours.

I wonder what to knit next?  

Advertisements

6 thoughts on “Neonvärisiä pannunalusia / Neon colour pot coasters

  1. Hienot! Sopii hyvin tuo räväkkä väri yksinkertaiseen toteutukseen. Ja ihania keittiökamppeita teillä muutenkin. Tein joskus neonvärisiä korviksia ja niiden kuvaaminen oli myös tosi hankalaa.

    • Maija, kiitti! Keittiökamppeet on mun lemppariasioita. Kaikesta muusta voisikin vähentää, mutta tykkään, että keittiössä saa olla rompetta. Joo, tuo neonväri on kyllä hankala kuvattava. Saman oon huomannut joskus muidenkin räväköiden värien, vaikka pinkin kanssa, että jää helposti laimeaksi.

  2. Näyttävätpä kivalta! Mulla ei ole mennyt vielä neon-innostus ohi, vaikka on muka menneen vuoden trendejä. Mitä lankaa tuo muuten on, olen itse törmännyt vain Novitan neon-lankaan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s