Kotitoimiston muutos / The home office is moving

tyopoyta-1

Pikkuruinen työpöytäni alkoi käymään niin hankalaksi itse työskentelylle, että jotain oli tehtävä. Sievähän se oli, mutta ei millään lailla käytännöllinen. Tavarat juuri ja juuri mahtuivat pöydälle ja kahvikupin kanssa hengailu oli suorastaan vaarallista. Kädet eivät mahtuneet pöydälle, joten työskentelyasento oli pidemmän päälle kaikkea muuta kuin hyvä. Keksin tälle minipöydälle sitten ihan muuta käyttöä ja työpiste muutti kokonaan uuteen paikkaan, nimittäin makkariin.

tyopoyta-4

Makkarissa on miehen työpiste, jota ette ole muistaakseni koskaan blogissa nähneetkään, sillä johtokaaos ja jättimäinen kasarityötuoli tuskin sytyttää teitä, kun ei minuakaan. Mutta kohta ajattelin silti näyttää teille vähän johtoja, sillä ergonomisuuden nimissä ihan itse ehdotin, että kaivetaan miehen koivuinen työpöytä varastosta ja rakennetaan kunnon kotitoimisto, jossa voi oikeasti työskennellä. Tingittiin siis hieman ulkonäössä ja mietitään nätimpää ratkaisua myöhemmin. Kuvia luvassa siis ihan pian!

tyopoyta

My tiny computer table started to annoy me too much. It was so small that my hands couldn’t fit on the table when typing and drinking coffee while working was way too dangerous. It was cute but not practical at all so I decided to move my home office to the bedroom. In the bedroom we already have my boyfriend’s desk that you haven’t seen here before, because of the wire hell, huge display and a 80’s style work chair. BUT still it was my idea to go get his old working table from the attic and make a good and practical home office to work at. I will show you some pictures soon! 

3 thoughts on “Kotitoimiston muutos / The home office is moving

  1. Pingback: Uusi työpöytä / A new desk | Cosy home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s