Kotona nyt / At home

window

Onneksi innostuin jalustan käytöstä, sillä nyt tuntuu että enää ei olekaan mitään estettä kuvaamiselle, eikä tarvitse riutua ankeuksissa kun on niin pimeää. Toki pieni pakkanen ja aurinko, joka suvaitsee taas näyttäytyä lisäävät kuvausinspiraatiota. Tässä siis satunnaisia kuvia, sieltä täältä.

Löysin siivotessa kuvan Vincent Van Goghin maalauksesta, joka ihastuttaa minua voimakkailla väreillään niin paljon, että halusin laittaa sen esille.

vincent

vaatenaulakko

ovet

Eteisen seinällä olevan uinuvan lintusen olen saanut lahjaksi Tiinalta. Se tyttönen sitten osaa tehdä kaikkea syötävän ihanaa! Harmi, että kuva ei toista värejä oikein, sillä seinä, johon lintu on ripustettu, on vaalean mintun värinen.

lintunen

kitara

books-and-pal

I’m glad that I started to use a tripod to photograph because now I can’t make any excuses not to take pictures. It’s also nice that we finally got proper winter weather that brought sunshine with it as well. 

So here are a few pics from our home. The embroidered bird is a gift from Tiina who can make such lovely and pretty things.

12 thoughts on “Kotona nyt / At home

 1. Taas niin hykerryttävän ihania yksityiskohtia. Blogiasi lukiessa osaa nauttia aina enemmän niistä arjen pienistä yksityiskohdista ja tulee innostus nostaa jotain uutta, pientä ja kivaa omallekin seinälle. Sama täällä, kotona kuvailu ilman jalustaa ei kyllä onnistu ja se odottaakin aina valmiina olohuoneen seinän vieressä kun kuvausinspiraatio iskee. Ei tarvitse sitä sen kauempaa sitten metsästää.

  • Hietzu, kiitos! Mä oon maailman iloisin, jos onnistun inspiroimaan. Meillä alkaa olla vähän heikosti vapaata seinäpintaa, kun oon täyttänyt innokkaasti kaikenlaisilla jutuilla… 🙂
   Hyvä että sullakin on jalusta kuvausvalmiina!

 2. teidän asunto on aivan m a h t a v a, ihanan valoisa ja avara, rakastuin varsinkin olkkarin ikkunoihin! onko blogissa esillä pohjapiirrustusta? olisiko sitä mahdollistä nähdä (:

  • Ilona, voi kiitos! Ihastuttiin itsekin tähän, kun ensimmäistä kertaa tultiin katsomaan. Silloin sattui vielä aurinkoinen päivä ja keittiö kylpi ihanassa valossa. Vanhat talot on niin kauniita itsessään, että niissä viihtyisi vaikka ilman kalusteita. Blogissa ei ole pohjapiirrustusta, eikä meillä itselläkään sitä taida olla, mutta katsotaan jos osattais sellainen askarrella! 🙂

  • Nalle, uskomatonta miten paljon aurinko vaikuttaa oloon. Tekee heti mieli puuhailla kaikkea ja koti näyttää niin paljon raikkammalta. Olen tyytyväisenä kävellyt tänään kirpeässä pakkasessa, auringon häikäistessä silmiä. Ostin tulppaaneitakin!

  • Hosuli, ikkunat on kyllä isot ja kauniit! Odotan innolla kevättä ja ikkunoiden pesua. 😉 Kaikkia ikkunoita ei kyllä edes saa auki ja siitä muistutttaakin yksi aivan harmaa ruutu, jota ei ole varmaan koskaan pesty…

   • Höh, ei näkynyt linkki. Facebookin eräällä kierrätyspalstalla oli myynnissä hävyttömän halvalla teillä lainassa olleen kirjasenkin sisko :D. Jostakin syystä muistin sinun huudelleen samanlaisen perään. Jäänyt ehkä mieleeni, koska meiltä löytyy identtinen. Mutta se senkki siis meni tietysti heti, varmastikin hyvään kotiin silti.

 3. Anniina, voi oot ihana että koitit vinkata, kiitos! Se varmaan löysi hyvän kodin vauhdilla. 🙂 Täytyy siis pysyä valppaana edelleen senkkien suhteen… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s