Parvekkeella / On the balcony

light

Aurinkoisina päivinä kiipeän usein muutamat raput ylöspäin talomme tuuletusparvekkeelle ihastelemaan värikkäitä taloja ja kaunista taivasta. Tykkään käytävän puisista ovista ja seinille muodostuvista kultaisista varjoista. Tämä valoisa aika on ihanaa!

ovi

parvekkeen-ovi

huurre

katolla

kaide

talvi

On sunny days it’s nice to climb up to our apartment building’s balcony to admire the colorful rooftops and the beautiful sky. I like the old wooden doors in the corridor and the golden shadows on the walls.  I really love these bright days!

11 thoughts on “Parvekkeella / On the balcony

 1. Ai että meikä tykkää noista ovista, oven karmeista ja portaikon kaiteesta. Ja vanhat ikkunat on puhdasta rakkautta. Niiden läpi tulee aina paras valo.
  Tässä kommenttia kirjoittaessa mietin että miks pitikään tehdä niin hitsin pitkä nimi blogilleen 😀

  • A kiss, mä aina kurkin vanhojen talojen portaikkoihin, jos niissä on valoa, koska ne on niin kauniita. Sisäpihoilla vierailen aina säännöllisesti ja parasta, jos jonkun yleensä suljetun sisäpihan portti on vahingossa auki, että pääsee vierailemaan! 🙂
   No tietty siks, että se on niin hieno nimi! 😉

   • 😀 Hyvä idea! Muuten, meidän ikkunasta siellä Helsingissä näkyy Tuomiokirkko, mutta vain sen aikaa, kunnes siihen eteen rakennetaan talo pilaamaan maisemia.

  • Hietzu, oispa tällaista nyt kevääseen asti! Tai no vähän lämpimämpää, mutta aurinkoista! Hämmästyin, kun ensimmäistä kertaa kävin tuolla partsilla ja kirkko näkyi…en ois ihan hahmottanut, että se on tuolla missä se on. Ei paras suuntavaisto mulla. 😉

 2. Hei, tuleppas joskus katselemaan meidän talon rappukäytävän ylimmästä kerroksesta! Ihan hienoja kattoperspektiivejä täälläkin. Jännä, miten paljon tunnelma muuttuu, kun vaihtaa kerrosta.

  • Lusikka, niin mäkin! On ihanaa myös, jos pääsee jonnekin oikein korkealle tiirailemaan maisemia ja taloja, esim. Torni Helsingissä ja vaikka Pyynikin näkötorni Tampereella. Ollaan jo melkein keväässä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s