Ihana kahvila: Kuppi & Muffini / The lovely Kuppi & Muffini café

kuppi-muffini-1

Olin aivan unohtanut kansioiden kätköihin nämä kuvat ihanasta Kuppi & Muffini-kahvilasta Kalevankadulla. Tänne tulee poikettua yhä useammin ja useammin keskustassa ollessa. Persoonallisia ja viihtyisiä kahviloita kun ei edelleenkään ole liikaa ja ketjukahviloita välttelen parhaani mukaan. Kuppi & Muffinista saa nimensä mukaan mainioita itseleivottuja herkkuja, kuten niitä muffineita (etenkin suolaiset, täytetyt versiot ovat lemppareitani). Makeista on tullut maistettua ainakin tosi hyviä pähkinäkeksejä ja onpa mieleeni syöpynyt myös paras pekaanipähkinäpiirakka, jota olen ikinä maistanut. Ja ai niin, lounas, sitäkin voin suositella!

Keinutuoli, ryijy, kirjat ja eriväriset puutuolit tekevät kahvilasta kodikkaan ja viihtyisän.

kuppi-muffini-2

kuppi-muffini-3

kuppi-muffini-4

kuppi-muffini

kuppi-muffini-5

kuppi-muffini-6

Siispä raapustakaapa Helsinki must go -kahvilalistaan: Kuppi & Muffini, Kalevankatu 17, Helsinki.

One of my favourite cafés in downtown Helsinki is definitely the lovely Kuppi & Muffini. They serve great home made lunch and delicacies and the atmosphere is really cosy. 

12 thoughts on “Ihana kahvila: Kuppi & Muffini / The lovely Kuppi & Muffini café

  1. Tuo on ihana paikka! Harmi vain, kun itse tulee pyörittyä Helsingissä lähinnä arki-iltaisin, jolloin kahvila muistaakseni sulkee jo ennen kuutta. Ymmärrettävää toki, mutta nyt tuolla tulee käytyä ehkä kerran kolmessa kuukaudessa – muuten poikkeaisin varmaan kolme kertaa viikossa 🙂

    • Tiia, niin on! Mulla on vähän sama ongelma kahviloiden kanssa, että usein kun alkuillasta haluaisi mennä jonnekin istuskelemaan, niin auki ovat enää vain ne ketjupaikat. Onneksi on Torre! Mutta kivaa jos ehdit välillä tuolla poiketa! 🙂

    • Merja, kiva kuulla! Toivotaan, että joku kevätretki tänne järjestyy! Tänään oli jo kiva ilmakin, kun vähän aurinko pilkahteli. Mun taas pitäisi ehtiä Tampereelle ja Turkuun. Mutta on ainakin suunitelmia ja odotusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s