Kodin järjestelyä / Home organizing

kaapin-paalla

Kaivoin viikonloppuna pitkästä aikaa kameran esille kotikuvaamista ajatellen, sillä  inspiraatio on ollut hieman hukassa. Siihen on syykin, nimittäin harmaat päivät ja jatkuva sekasotku. Kaikkialla ajelehtii epämääräistä roipetta eikä mikään ole ollut siellä missä kuuluisi. Perjantaina sain siivouspuuskan ja sen jälkeen onkin ollut paljon kivempi hengailla kotona, kun ei tarvitse koko ajan kompastua johonkin myttyyn. Luvassa siis taas vaihteeksi hieman enemmän kotikuvia.

liinavaatekaappi

I haven’t taken any pics at home for a long time because I haven’t felt inspired. I think it’s because of the grey days and the messy home. On Friday I decided to clean the house and now I enjoy being at home so much more!  So I will post some more home pics soon.    

9 thoughts on “Kodin järjestelyä / Home organizing

 1. Täällä oli myös pieni kevätsiivous tänään, päässä kuului poks kun katselin epämääräisiä tavararöykkiöitä. Aina on helpompi hengittää kun raivailee ja organisoi, mulla on sellaista lievää krääsänkerääjän vikaa ja haalin aina kaikki pakkaukset ja paperit ja lehdet, sitten niitä lojuu ympäriinsä. Ehkä tuo pilvinen ilma ja pimeät huoneetkin hiukan vaikuttavat siihen tunkkaiseen olotilaan.

  • Suvi, kuulostaa tutulta! Mä tein päätöksen, että nyt laitan aina tavarat oikeille paikoille ja siivoan jälkeni heti, esim.keittiössä….se on pitänyt, melkein! Helpottaa huomattavasti, kun ei ehdi tulla sellaista totaalikaaosta. 🙂 Kevätsiivousfiilistä kyllä ilmassa…

 2. Tuttu tunne, ei ole paljon blogissa kotikuvia näkynyt kun keskellä olohuoneen lattiaa on viimeiset pari viikkoa(!!) ollut reissun jäljiltä purkamaton ( ja osin levitelty) matkalaukku, ja tietty koko muu kämppä sitä vastaavassa kunnossa 🙂 Huomenna olis tarkoitus vihdoin päästä imuroimaan, puuuh! 🙂

 3. Minullakin polttelisi järkkäillä kotia uusiksi ja tarvettakin olisi. Vitsi kun sitä ei voi tehdä ihan ex tempore, kun tarvitaan toinenkin raavas mies kanniskelemaan (siis Panun lisäksi, ei minun). Tarvisi muutaman täyspuisen vanhan kaapin vaihtaa paikkaa.

  • Jutta, kova järkkäilyinto kyllä on! Musta tuntuu, että oon tullut ihan sokeaksi kaikille vaihtoehdoille ja huonekalut on vain jäänyt niille sijoilleen, vaikka vois keksiä jotain uuttakin virkistävää! Toivottavasti ootte löytäneet voimamiehet hommiin!

 4. Samma här! Ja kaikki johtuu (ainakin meillä) siitä että tavaraa on lii-kaa! Joku täyskäännös pitäisi tehdä. Hankkiutua eroon isosta osasta tavaraa ja lakata haalimasta lisää.

  • Annika, niin meilläkin on ihan liikaa! Vähitellen vaan karsimaan….
   Vuoden alusta oon pikkuhiljaa käynyt nurkka kerrallaan kaikkea läpi ja miettinyt mille oikeasti on käyttöä ja mille ei. Vaatekaapit on kaikkein hankalin osuus…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s