Aamun valo / The morning light

aamu-2

Aurinkoista huomenta ja maaliskuun ensimmäistä! Nyt voi ehkä oikeasti uskaltaa jo sanoa, että on kevät? Oli ihana herätä valon ja varjojen leikkeihin ja hiipiä nappaamaan pari kuvaa. Nyt kyllä nälkä kurnii vatsassa niin kovaäänisesti, että on kipsittävä aamupalan tekoon, joten toivottelen vain kivaa viikonloppua ja jatkan juttua vähän myöhemmin!

aamun-valo-1

viherkasvit

aamulla-1

verhot

varjo

aamun-valo

aamulla

aamu-3

Have a good morning and the 1st of March too! It was so lovely to wake up to the play of light and shadows. Now I need to have some breakfast so I will get back to you later!   

16 thoughts on “Aamun valo / The morning light

 1. Todellakin voidaan puhua jo keväästä,lunta ei ole ollut täälläkään nimeksikään ja auringon paistaessa on ihan kevätfiilis! Nytkin kello on jo viisi ja aurinko vielä taivaalla! Kuinka mahtavaa! Tosin huomaan että ainakin omat ikkunat kaipaisivat kohta pientä pesua.

  • Hietzu, hyvä, ollaan samaa mieltä! On kyllä ihan mahtavaa ja varsinkin kuivista kaduista on helppo iloita! Jep, edessä on iso ikkunanpesuoperaatio, oh no…

 2. Minusta tuntuu, että aurinko on joka kolmas päivä täällä ja ne muut päivät muissa kaupungeissa. Eilen se oli, joten on varmaan taas odotettava kaksi päivää. Onko tuo turkoosi lehtiteline muuten sellainen Maze? Katselin keltaista yhtenä päivänä tarjouksessa, mutten ostanut, nyt vasta tajusin, että sehän kävisi levytelineestä myös! Myös sellaisesta tarjotinpöydästä vähän haaveilen.

  • Tuikkis, eilen oli ihan mahtava päivä, mutta nyt täällä sataa räntää!! Ja vielä sunnuntai ja ulkoilupäivä…(pään pudistelua).
   Joo, teline on Maze ja levytelineenä toimii mainiosti! Tarjotinpöydät ovat kyllä kauniita. Löytyisiköhän huutonetistä?
   Mukavaa sunnuntaita, rännästä tai harmaudesta huolimatta!

 3. Ihana ihana valo! Ja ihana sinä siellä telkkarissa..;) Minusta tuntuu että aurinko paistaa täällä juuri silloin kuin olen töissä.vapaapäivät on aina vaan harmaita. Äh. Jos ens viikolla sais aurinkoa niihinkin päiviin!

  • Niina, heh, raitamytty…:) Ihana valo, tosiaankin! Oi, että odotan kunnon kevätaurinkoa! Samalta mustakin välillä tuntuu, mutta kyllä me saadaan vielä aurinkoisia vapaapäiviäkin! En muuten käynyt tänään ulkona edes haukkaamassa happea, kun oli niin harmaata. 😀

 4. Oi, niin kauniin eteerisiä kuvia. Lempparini ovat varpaat kauniilla matolla! Tultiin juuri matkalta kotiin, missä aurinko paistoi täydeltä terältä, mutta arvostan kyllä enemmän tuota Suomen kevään valoa. Se on niin herkkää ja raikasta!

  • Niina, kiitos! Matkailu kuulostaa ihanalta, mutta täytyy sanoa, että on kyllä ihanaa minustakin tämä kevään valo! Tänään Helsingissä on jo +7, mutta hullu tuuli. Noh, kohta lähdetään Lissabonin aurinkoon (toivottavasti). Jospa täälläkin olisi sitten jo lämmin kevät kun palataan. 🙂

 5. Hello 🙂
  I absolutely love the turquoise record holder(?), can I ask where it is from?
  Maybe you already told, but finninsh is a really hard language to read 😀

  Greatings from Denmark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s