Mikä sisäpiha! / What a courtyard!

syksy-seina

Tyhjentelin kameran muistikortteja ja löysin ihan tyystin unholaan joutuneita kuvia syksyltä. Onneksi löysin nämä, sillä pakkohan minun on jakaa nämä teillekin, vaikka ollaankin jo keväässä. Yksi syy miksi rakastan Kruununhakaa, on sen mahtavat sisäpihat. Jos on onnea ja yleensä suljettu sisäpihan portti on auki, kannattaa sujahtaa sisään ihailemaan. Näin me tehtiin!

kupla

kasvi-seina

kelta-pinkki

sisapihalla

varikkaat-kasvit

ihana-kruununhaka-1Osa kuvista Ernon ottamia.

I needed to empty my cameras memory card for the upcoming trip and luckily I did because I found these lovely pics from the fall. I love our neighborhood because there are so many beautiful backyards around. This inner courtyard’s gate is usually locked but this time it wasn’t so we got to see these lovely vine-clad buildings.  

14 thoughts on “Mikä sisäpiha! / What a courtyard!

    • Annika, on kyllä niin kauniita nuo vanhat talot, muratit ja villiviinit. Heh, minähän siellä. Enpä tiennyt, että mua salakuvataan. 😉 Hei, sulle myös ihanaa naistenpäivää!

    • Hosuli, luonto on kyllä parasta mitä olla voi. Musta on hauskaa, että jokaikinen kerta kun syksyn värit tai talven ensilumi näyttäytyy, hihkun kuin se olisi ensimmäinen kerta. Aina yhtä kiehtovaa ja kaunista!

    • Silja Maaria, olin itsekin aika yllättynyt kun kävelin portista sisään ja siellä odotti tuollainen näky. Siitä lähtien olen aina kurkkinut sisäpihoille, ihan varmuuden vuoksi, sillä aina saattaa löytyy tosi hienoja paikkoja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s