Ihastuttava Bon Temps Café! / The lovely Café Bon Temps

bon-temps-133

Ystäväni avasi hetki sitten kauan haaveilemansa kahvilan ja tätä nättiä keidasta on pakko vähän hehkuttaa. Ei pelkästään siksi, että tiedän kuinka paljon sen eteen on raadettu, vaan myös koska paikka on oikeasti hehkutuksen arvoinen! Bon Temps Café sijaitsee Meilahdessa, kymppiratikan reitin varrella ja jos haaveilen jo seuraavasta aamiaiskerrasta tässä kahvilassa, niin se tarkoittaa että sinne kannattaa suunnata kauempaakin. Ja te jotka asutte lähimaastossa, teitä vähän kadehdin, koska jos asuisin naapurissa, hengailisin tuolla aina vapaapäivinä lukemassa lehtiä ja syömässä herkkuja tai hakisin leipää ja pullaa kotiin.

bon-temps-cafe-3

bon-temps-1

bon-temps-cafe-2

bon-temps-aamiainen

bon-temps-cafe-1

bon-temps-

bon-temps-10

bon-temps-13

bon-temps-5

bon-temps-4

Miksi Bon Temps Cafe on ihana? Siksi, että tila on kauniin valoisa isoine ikkunoineen, sisustus on nätti ja harmoninen, kaikki leipomukset valmistetaan käsin paikan päällä (ja oli muuten tosi hyviä, maistoin meinaan lopulta neljää sorttia!), kahvilassa käytetään vain luomumaitoa-ja munia, kahvi on erittäin hyvää, se on auki sunnuntaisinkin, houkuttelevia aamupalavaihtoehtoja on monta, siellä voi joskus nähdä pari ihanaa koiraa ja henkilökunta on kivoin ikinä (tässä voin olla vähän puolueellinen, koska ne on mun entisiä työkavereita, mutta kun se on totta)!

My friend just opened her own café and I gotta say that it is very atmospheric! Bon Temps Café serves excellent coffee, home made delicacies, breakfast and lunch and they only use organic milk and eggs. Go and check it out yourself!

Bon Temps Café, Mannerheimintie 132, Helsinki. Avoinna: Ti-Pe 7-17.30, La-Su 9-16.30

Open: Tue-Fri 7-17.30, Sat -Sun 9-16.30

 

18 thoughts on “Ihastuttava Bon Temps Café! / The lovely Café Bon Temps

 1. Onkohan nyt menny alue vähän vinksalleen, sillä mä paikallistan munkkiniemen ihan muualle ku manskun varrelle… Mut ihanan näköinen ja kuuloinen kahvila, jota pitää käydä itsekin ihastelemassa!

 2. Oi, jee, tätä paikkaa olenkin miettinyt! Kävin samassa talossa kampaajalla ja kuikuilin tuota, mutta en ehtinyt poiketa. Oon kuitenkin edelleen suunnitellut tutustumisretkeä, kun tuolla päin usein tulee liikuttua – hyvä tietää, että kannattaa 🙂

 3. Hyppäsin jonkin muun blogin kautta ihan vahingossa selailemaan kirjoituksiasi ja valokuviasi. Nyt lähtee kolmas aamu ja kahvitteluhetki mitä inspiroivimpien sisustuskuvien parissa, pitkistä aamiaisista haaveillessa.

  Parin vuoden kirjoitukset ehdin jo fiilistellä ja vielä olisi arkistoa selattavana toiset samanmoiset. Kiitos ihanista postauksista! Inspiroi kummasti huuli pyöreänä muuttohärdellin keskellä ahdistuvaa.

  Miksi en ole löytänyt näin mahtavaa blogia jo aiemmin?

  • Meri, voi vitsit miten ihana kuulla! Kiitos paljon, sait mut tosi iloiseksi ja piristit päivää! 🙂 Muuttohärdelli kuulostaa rankalta, niin kuin se aina on, mutta sitten kun se on ohi ja pääsee järkkäilemään uutta kotia, niin se on kivaa! Paljon tsemppiä muuttoon ja ihanaa kevättä!

  • Lusikka, mä oon vähän kahvilahullu! 🙂 Aina matkaan lähtiessäkin tulee ensin listattua kaikki kahvilat, joissa haluan käydä, siis vaikka menisin Turkuun. Toivottavasti teilläkin on jotain kivoja kahviloita kuiteskin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s