Tuu jo kesä! / Waiting for summer

lisbon-night-4

Hei! Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu. Blogissa on ollut hiljaista, sillä olen vähän sairastellut ja eilen iski vielä jälkitautina flunssa, joten niiskuttelen täällä nuhanenäisenä. Onneksi olin kuitenkin sopivasti viikonlopun kirpparin aikana terveenä, sillä tapahtuma oli ihan huippukiva! Kiitos kaikille vierailleille!

lisbon-night-2

Harmaina päivinä tekee aina mieli palata takaisin Lissabonin lämpimiin päiviin ja muistoihin, joten ette pääse vielä eroon matkafiilistelyistäni. Olen kyllä niin malttamaton kevään ja kesän suhteen, että tekisi mieli vain mielenosoituksellisesti viskata tylsät, mustat villakangastakit varastoon ja päätää tarjeta kevyillä koltuilla.

rantaviiva

rantsussa-3

rantsussa-2

No ehkä jo kohta täälläkin voi kävellä paljain säärin, istuskella puistoissa eväiden kanssa, kahvitella terassilla, hengailla rannalla aaltojen kohinassa ja odottaa auringonlaskua ja taivaan muuttumista vaaleanpunaiseksi.

rantsussa-1

rantsussa

lisbon-night-3

lisbon-night-5

lisbon-night-1

lisbon-night

Kivaa viikkoa ja kertokaahan kuulumisianne!

Hi! I hope you had a great weekend! I’m down with a stupid flu and feeling a bit crappy so this is the perfect moment to dream about Lisbon again. I really hope summer gets here soon. I can’t wait for thewarm nights, naked legs, picnics and just hanging out outside all day long.

Have a lovely week!

14 thoughts on “Tuu jo kesä! / Waiting for summer

 1. Heippa! Tiedätkös että mä olin ihan kadottanut blogisi, kunnes muistelin yksi päivä mun lemppariblogeja ja oikeen säikähdin etteikö sulta ole tullut postausta pitkään aikaan. No, totuushan on se että siinä vaiheessa kun läksit divaaniblogeista niin kadotin osoitteesi 🙂 nyt klikkaan se kiiruusti lukemisiini ja palailen paremmalla aikaa!
  Terkuin aurabloginheidi

  • Heidi, no heippa! Kiva kuulla sinusta! Niin siinä helposti käy kun osoite vaihtuu, että sen unohtaa päivittää, mutta tosi kivaa että löysit taas tänne! 🙂 Mukavaa viikkoa!

  • Maija, matkalta oli helppo ottaa ihania kuvia, sillä tunnelma oli kyllä juuri tuollainen lämmin, rento ja kesäinen. Kivaa, että se välittyy!

 2. Miten ihania kuvia ja värejä taas, iih! Pastelleja ja lämpöä. Tuo viimeinen kuva on niin kaunis, että siitä kannattaisi teettää taulu. Rooftop view (mikähän ois hyvä suomennos, hmm…?) on näkymistä ihanin.

  • Hosuli, voi oisinpa ottanut kuvan vielä sieltä paikasta, josta tuo viimeinen kuva on otettu! Se oli nimittäin ihan mahtava, värikäs, tunnelmallinen baari, jossa oli ulkoterassi katolla, josta oli tuo näkymä. Siellä sitten istuskeltiin illalla viltin alla ja katseltiin taivasta! 😀

  • Pauliina, no niinpä! Olin vielä ihan terveenä silloin lauantaina ja sunnuntaina heräsin kaameessa flunssassa. Höh. Nyt taiotaan kesä tänne!

 3. Olipas kiva nähdä sinut kirpuilla =D En nyt siinä kehdannut enempää höpötellä tai ruveta intona esittelemään itseäni, hih hih. Ihania töitä olit tehnyt. Ja kiitos kortista/pikku taulusta. Nyt pitää löytää sille hyvä paikka. Ihania kuvia Lissabonista. Joskus vielä minäkin sinne pääsen. Meillä on tuo matkailu ollut pitkään Kanadan suunnassa ja sinne varmasti taas seuraavaksi mennää, mutta joskus vielä Lissabon. Ihanaa viikkoa!!

  • Suveliina, no kuule samoin, oli tosi kiva nähdä! Oisit höpötelly vaan, mä oon kova höpöttään! 🙂 Lissabonia suosittelen lämpimästi!
   Ihanaa viikkoa sinulle myös! Mä toivun vielä flunssasta, joten tulee rauhallinen viikko.

  • Kiitos ihanasta perjantaipostista! Toivottavasti flunssa jo hellittää.
   Auringonpaistetta viikonloppuun, viileydestä viis.

   • Nalle, se tulikin nopsaan perille, ole hyvä! Flunssa on vieläkin vähän päällä, mutta onneksi jo paljon parempi olo.
    Aurinkoa sinne myös!

 4. Voi tule jo kevät! ❤ Oulussa on ollut pari tosi aurinkoista viikkoa, mutta nyt taas vähän harmaata (joskin tällä hetkellä istun junassa matkalla Helsinkiin piipahtamaan). Odotan, että pääsee ilman talvikamppeita parvekkeelle nauttimaan aamukahvia. 🙂

  • June, parvekkeella aamukahvin nauttiminen ois niin ihanaa! Toivotaan, että se onnistuu pian! Täälläkin sataa taas vettä ja on ihan harmaata. Mä niin odotan lämpöä! Voi malttamattomuus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s