Terveisiä sohvan pohjalta / Greetings from the couch

lipasto-nurkka

Heissan! Pahoittelut hiljaisuudesta. Olen ollut kipeänä monta päivää ja päivät ovat kuluneet lähinnä viltin alla. Alkaa olla jo hieman mökkihöperö olo, mutta onneksi olo on jo paljon parempi. Sohvalta on tuijoteltu tiiviisti True Detectiveä ja eilen jopa suklaahimoissani pyöräytin punajuurisuklaakakun. “Pyöräytin” ei ole ehkä ihan osuvin sana kuvaamaan sitä kaaosta ja lopputulosta. Ei siitä sen enempää.

hyllyt-keittio

Yhtenä päivänä niistämisen lomassa ja sisääntulvivan auringonpaisteen huumassa räpsin kuitenkin kotikuvia sieltä täältä, jotta ette hävinneeksi luule. Tällä postauksella ei siis ole päätä eikä häntää, mutta kerronpa kuvista hieman. Alla olevan käsirasvan ostin Lissabonista syystä, että käteni olivat rutikuivat ja olin unohtanut käsivoiteen kotiin ja koska pakkaus oli niin kaunis. Koitin kovasti kysellä englantia puhumattomalta vanhalta herralta, että mihin voide on tarkoitettu viittelöimällä käsiä ja kasvojani. Tulokset olivat huonot, mutta ostin voiteen silti. Ja myöhemmin selvisi, että käsillehän se. On muuten hyvää, harmittaa etten ostanut vaaleanpunaista kasvovoidettakin.

hand-creme

I bought this hand cream from Lisbon. Not only because I needed it but because of the lovely package.

neilikoita-1

ikkuna-valo

lipasto

lamppu

kynttilat-ja-maljakko

Uusi vaaleanpunainen lempimaljakko ystävältä. / My friend gave me this lovely vase I’m in love with.

kuminauhapallo

Suosittelen kuminauhapallon kasaamista, terapeuttista. / I warmly recommend making a rubber band ball, it’s therapeutic.

kukat

kortti-hr

Hanna-Riikalta saatu hieno kortti. / A nice card from Hanna-Riikka.

in-the-bedroom

Olin kuulemma julmasti piilottanut avaruusmajavan vaatekomeroon. Se teki paluun. Tuijotti minua yhtenä päivänä kaapin päältä. Nasu löytyi kaveriksi, komerosta sekin.

at-home

in-the-kitchen

Keittiöön paistava ilta-aurinko ja keltainen hyllykkö, jonka oli tarkoitus päätyä kirppikselle, mutta eipäs päätynytkään. /  Evening sunshine in the kitchen and a little yellow shelf I was supposed to sell at the flea market but then decided to keep.

keittio-2

Hello! Sorry about the radio silence. I’ve been down with a terrible flu and days have gone by just lazing on the couch watching True Detective. So I don’t have anything that special to say, just some random pics from home. But it’s Friday now and I’m feeling much better! Next week I will be back in business! Have a nice weekend and see you soon!

14 thoughts on “Terveisiä sohvan pohjalta / Greetings from the couch

    • Anna, kaunis kiitos! Voin kertoa, että tuo sana raikas kuvaa aika harvoin meidän kotia, mutta sentään joskus! 🙂 Ollaan aika kovia jättämään tavarat niille sijoilleen, joten usein täällä on vain kaaos.

    • Mira-Marie, kiitos paljon! Ja sinäpä sen sanoit: paljon tavaraa! Edelleen olisi monta asiaa, joista voisi luopua, mutta oon mä aikamoinen hamsteri kuitenkin. 🙂

  1. Eniten tykkään: Artekin tuolista, vaaleanpunaisesta maljakosta (ihana muoto ja just hyvä parille tai muutamalle kukalle!) ja kauniista voidetuubista. Ja voi avaruusmajava-reppanaa!

    • Hosuli, kiva kuulla sun lempparit! Joo, vähän kävi sääliks avaruusmajavaa, kun sen olin silleen piilottanut. Mutta se löysi tiensä takaisin! 😀

  2. Nasu on aina Nasu, Avaruusmajavasta en sano mitään. Keltainen hyllykkö sopii sekin tuohon paikkaan hienosti. Olet koukuttanut kauniilla kuvillasi minutkin tuon teeryhmän käyttäjäksi. Parane pian!

  3. Onpa kaunis valoisa ja iloinen koti ❤ Sian postauksestasi monta ihanaa vinkkiä, joita voisin hyödyntää myös oman mökkeröiseni sisustamisessa 🙂 Tuo vaaleanpunainen maljakko oli kyllä ehdoton suosikki! Pidä siitä hyvää huolta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s