Sunnuntai / Sunday

           aamulla-3lamppuaamullagranaattiomena-2aamulla-1granaattiomenakahvia-1kahviamurutmyslimyttytyynytverhot

Lempeä sunnuntai, pitkät unet, aamiaista ja kotioleilua. Voimien keräilyä tulevaan viikkoon. Ulkona paistaa, ehkä kävelylle. Leppoisaa sunnuntaita!

Soft Sunday: sleeping long, having breakfast, hanging at home. Recharging the batteries for next week. It’s sunny outside, maybe I should go for a walk. Have a cozy sunday!

14 thoughts on “Sunnuntai / Sunday

    • Anna, sunnuntait on mun lempipäiviä! Sulkamekko on Ivana Helsingin aamutakki, jonka sain joskus jonkun lehden mukana tilaajalahjaksi. 🙂 Helppo kotiasu!

  1. Jopa olet saanut vangittua sununtaifiiliksen parhaimillaan! Tuollaisia pitäisi olla jokainen sunnuntai. Tällä kertaa sunnuntai meni auton takapenkllä istuessa, mutta takana sitäkin mukavampi viikonloppu 🙂 Kaunis on tuo Ivanan(?) aamutakkisi/mekkosi.

    • Hietzu, kiitos, kiva kuulla! Ja hyvä, että viikonloppu oli mukava! Juu, aamutakkia tulee käytettyä varsinkin vapaapäivisin, kun ei tee mieli pukeutua. 🙂

    • Hanna-Katariina, mullakin oli maanantaikauhu! Leppoisasta sunnuntaista on muistot vain, heheh. Ehkäpä se tästä taas…viimeistään ensi viikonloppuna! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s