Kotiaamiaisia / Breakfasts at home

aamiaisella

appelsiini

jogurttia-mansikoilla

kotiaamiainen

kotiaamiainen-1

kotiaamiainen-2

kotiaamiainen-3

kotiaamiainen-4

vadelma-jogurtti

valkovuokot-1

valkovuokot-2

Kotiaamiaiset auringonvalossa, kukat ja viimeiset pakkasesta tyhjennetyt  marjat. Tuntuu jo eläväisemmältä, vaikka flunssa riepottelikin taas viikon otteissaan. Tuleviksi päiviksi povataan kesää. Näin unta, että olin ihan mahtavalla kirpparilla, jossa oli niin hienoja ohuita, kukallisia puseroita, että hamstrasin niitä kauhea kasan. Olikohan enneuni? Ehkä pitää rientää kirpparille! Aurinkoista viikonloppua!

Breakfasts at home in the sunlight, flowers and the last berries from the freezer. I feel more alive even though the awful flu came back. Summer should be here tomorrow. I had a dream about a great flea market full of lovely, flowery blouses I hoarded for myself. I wonder if it was a premonition? Maybe I should rush to the nearest flea market! Have a sunny weekend!  

8 thoughts on “Kotiaamiaisia / Breakfasts at home

 1. Kateellinen, kun itse en ole yhtään aamuihminen, enkä jaksa aamupalaan panostaa. Ihanahan tuollaisessa aamupalapöydässä olisi päivä aloittaa.

  • Ansa, minä taas olen äkäpussi jos en saa aamulla aamiaistaa rauhassa. Vapaapäiville tai viikonlopuille tosin ajoittuu pidemmät ja suunnitellummat aamiaiset. Arkisin syödään mitä kaapista löytyy. Aamiainen on mun lempiasia, lounas meinaa välillä unohtua tai pitkittyä iltaan.

 2. Oi ihana hetki aamiaisella! Ja ehdottomasti kannattaa suunnata kirpputorille, jos tuollaisia unia näkee. Eihän sitä koskaan tiedä milloin enneuni sattuu kohdalle ;))

  • Lusikka, sain pidäteltyä houkutuksilta, enkä ole vielä käynyt kirpparilla. Hietsun kesäiselle kirppistorille on kyllä mentävä joku päivä!

 3. Riennä ihmeessä kokeeksi kirpparille, jos vaikka löytäisit jotain. Olet taas tallentanut niin ihania hetkiä. Pitkät kotiaamiaiset ovat parasta!

  • Hietzu, kiitos! Rakastan pitkiä kotiaamiaisia. Onneksi viikkoon mahtuu vapaapäiviä, jolloin on aikaa istua pöydän ääreen pitkäksi aikaa ilman kiirettä.

  • Nina, kiitos! Päätin sittenkin kiertää kirppikset kaukaa niin kauan kuin omista nurkista löytyy vielä luovuttavaa… 🙂 Vaaleanpunainen maljakko on Perobasta, lahja ystävältä. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s