Maalta kaupunkiin / From the countryside to the city

 mokkilukemista

Kivaa olla taas kotona puuhailemassa kaikenlaista. Pyykkivuori taltutettu, pientä siivoilua, myslin tekoa ja jalkapalloa. Luin myös mökillä uusinta Trendiä ja inspiroiduin niin paljon jutusta, jossa neuvottiin kuinka päästä eroon ainaisesta vaatekaapin sekasorrosta. Neuvot olivat mielestäni sen verran hyviä, että aloitin jo järjestelmällisen raivauksen.

Juhannuksen kylmän ja sateisen sään peittosi hyvä seura, ruoka, lettujen paisto, kukat, niityt, grillailu, sauna, kroketti, sulkapallopelit ja ensimmäinen sieniretki. Edelleen sataa, mutta mieltä ja kotia piristää maalta tuodut lupiinit, joita olen ripotellut joka huoneeseen.

 lupiinit-kotona-1

lupiinit-kotona-3

sulkista

cows

vihta

tilkkutakki

luonnonkukat-2

Iloa ja energiaa alkavaan viikkoon! Viitataan kintaalla huonolle säälle ja keksitään kaikkea kivaa ja rentouttavaa sadepäivän puuhaa, eiks joo!

It’s nice to be back home and busy with all kinds of “home things” like doing laundry, toasting granola, watching football etc. We spent the weekend at my boyfriend’s parents’ summer cottage. The weather was rather miserable but it didn’t matter because the company was great!  I brought back some wildflowers to cheer up the flat.  

I wish you joy and energy for the next week!

6 thoughts on “Maalta kaupunkiin / From the countryside to the city

  1. Ihanat juhannuskuvat. Minäkin tykkän lupiineista, niitä rehottaa hirveästi tienpenkoilla odottamassa poimijaansa. Ja tuo olohuoneen maalaus on huilkea!

    • Niina, kiitos! Minusta lupiinit ovat ihan tosi kauniita, oikeastaan hienompia kuin monet kaupasta saatavat. Toivottavasti kestävät maljakossa tovin.
      Olipas muuten takkuinen maanantai näin loman jälkeen!

  2. Kun näitä kylmiä sadepäiviä on, niin voi hyvällä omalla tunnolla karata lukemaan blogeja ja inspiroitua! Vaatekaapin sekasorto sen sijaan ei vielä houkuttele täällä siivouspuuhiin…

    • Lusikka, juuri niin! Mulla on ihan vaje blogien lukemisesta, mutta täytyy paikata sadepäivinä! Mulla jäi vaatekaapin siivous ihan vaiheeseen, mutta alkuun pääsin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s