Patjapiknik / A picnic in the bed

 kotipiknik-1

Onnekasta että kumpikaan meistä ei jaksa korjata asioita heti pois. Veljeni perheineen kyläili meillä pari päivää ja keskelle olohuonetta jäänyt lainapatja pääsi tänään hyvään käyttöön piknikalustana. Suosittelen kotipiknikkejä näin harmaina sadepäivinä. Mukava tunnelma nauttia pitkästä aamiaisesta sateen ropistessa ikkunaan. Aamiaisen jälkeen patja siirtyi telkkarin eteen ja siinä on nyt löhöilty pitkä tovi katsomassa Game of Thronesia. Sunnuntaimeininkiä.

kotipiknik

tyynyt

kotipiknik-2

sohvatyynyt

 kotipiknik-3

peti

Sometimes it’s lucky that neither of us is really fast at clearing things away. My brother’s family visited us recently and the mattress they slept on is still sitting in the middle of our living room. It was the perfect spot for a picnic this morning.  We set the breakfast on the bed and listened to raindrops hitting the window. I warmly recommend a home picnic on rainy days!  Now the mattress is lying in front of the television and we are having a Game of Thrones marathon. 

3 thoughts on “Patjapiknik / A picnic in the bed

  1. Hei :). Kysyisin tuosta sohvastasi, onko siinä istuintyynyissä höyhen/rouhetäyte, vai valitsitko vaahtomuovitäytteen? Me olemme miettineet tuota sohvaa meille, ja ainakin kaupassa myynnissä olevaan versioon (jossa höyhentäyte) jäi heti jäljet, kun siinä käväisi istumassa. Mietimme, olisikohan vaahtomuovivaihtoehto sen parempi… Oletko ollut sohvaan tyytyväinen? Meillä on vaihtoehtona tuolle Donnalle Adean Friend, joka oli kokonaan vaahtomuovitäytteellä, hinnassa ei juuri eroa, Friend hieman jämäkämpi ja pikkuisen lyhyempi. Kiitos, jos viitsit vastailla! 🙂

    • Vilttitossu, hei! Mielelläni vastailen. Sohvan hyvät puolet ovat ulkonäkö (mielestäni nätti) ja siinä on hyvä löhötä. Istumiseen se on meille vähän liian syvä, koska ollaan molemmat lyhyitä. 🙂 Moni vieras on nukkunut sohvalla, joten siihen taas passaa mainiosti. Täytteenä on höyhen ja joo, kyllä siihen sellainen ruttujäljet jää istuessa, mutta se ei oikeastaan oo meitä haitannut. Mua haittaa enemmän tuo kangas, joka on osoittautunut hyvin nyppääntyväksi, joten siinä valitsisimme nyt toisin, jos olisi mahdollisuus. Muuten ollaan oltu sohvaan kyllä tyytyväisiä. Jalat ja kankaan sai tosiaan valita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s